Bilete teatru sub luna 2021 expozitii concert acustic kat ferd intai saruta ma

Teatru sub luna #7 24 iulieSingurul festival de teatru independent in aer liber din tara.

Ajuns la Editia a 7-a, festivalul aduce pe scena spectacole de teatru independent, show-uri de improvizatie, concerte de jazz, caffe-concert sau rock acustic, expozitii de fotografie, pictura, costume, instalatii video si sculpturi din lemn si fier.

Pe durata a 4 weekend-uri Terasa Teatrului InDArt, str Icoanei, nr 86, la doar 10 minute de mers pe jos de Piata Romana va asteapta sa va bucurati de cultura intr-o oaza de liniste si racoare chiar in inima Bucurestiului.

#teatrusubluna este singurul festival de teatru independent in aer liber si este organizat de InDArt - singurul brand multicultural din tara, avand proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzica, Pictura si Fotografie.

Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt si promoveaza arta urbana in aer liber, sustinand prin proiectul "Alege-ti Povestea" tinerii artisti aflati la inceput de drum.

Festivalul a devenit un reper cultural pentru bucuresteni. Pentru ei luna iulie inseamna TSL - Teatru sub luna!!!!!

 

REGULI de ACCES festival

Dupa achitarea abonamentului este OBLIGATORIE rezervare telefonica.

Spectacolele se organizeaza in sistem cafe-teatru, spectatorii avand locuri la mese cu maxim 4 persoane. Daca doriti sa nu stati la masa cu persoane necunoscute va recomandam sa achizitionati 4 bilete. LOCURILE LA MASA se aloca in ordinea achizitiei, neexistand posibilitatea de a va alege locurile in ziua spectacolului. Totusi, pentru situatia in care veniti cu prietenii va rugam sa sunati la Teatrul InDArt pentru a va rezerva locurile preferate.

 

*Fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:- daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol, reprezentatia se reprogrameaza, biletele ramanand valabile. Spectatorii pot opta si pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul teatrului.

- daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se poate intrerupe si relua, in functie de conditiile meteorologice. Daca reluare nu este posibila, iar spectacolul se suspenda, acesta nu se reprogrameaza si nici nu se ramburseaza costul biletului.

"Participand la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteti de acord cu partajarea datelor dumneavoastra de contact cu Asociatia Culturala InDArt, cu scopul de a va putea plasa pe locurile corespunzatoare si a va putea notifica in caz de urgenta, conform regulilor GDPR."

 18:00 OPEN DOORS - EXPOZITII: Fotografie, pictura, hand-made, Editura InDArt

18:30 CONCERT ACUSTIC KAT & FERD

20:15 TEATRU PREMIERA – ”Intai, saruta-ma!” de Bogdan Gagu / regia Bogdan Gagu

Distributia: Alex Floroiu, Eduard Bot, Silvia Gagu, Maria Costeschi

SINOPSIS: Aparent duce o viata banala, incearca sa isi aranjeze viitorul pentru a deveni cel mai bun avocat. Prietenul lui cel mai bun il sustine dar isi doreste ca acesta sa intalneasca o fata, sa se aseze la casa lui. Totul se schimba cand in viata lui apare vecina de la doi, care ii arata cum sa iubeasca. Dar cum orice poveste nu poate fi doar banala finalul ne dezvaluie ce se ascunde in spatele unei drame din trecut. Spectacolul este o incursiune intima prezentand comic iubirea si subliniind importanta pierderii cuiva drag.
we also recommend

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.