Te iubesc dar nu tine afis3

Te iubesc dar nu pe tine

O poveste plina de umor si incurcaturi

 

Fiecare om casatorit, barbat sau femeie, se gandeste uneori cum ar fi sa incerce macar o data sexul cu alta persoana. Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor intunecat, plin de patimi josnice si placere. Vlad o aduce acasa pe Sorina. Sorina este maritata. Dar este si naiva si prost informata, deoarece e convinsa ca sotul sau, pe numele lui Andrei, e plecat si el in delegatie. Sotul insa este in dormitor cu amanta, Marina, ferm convins ca sotia se afla la multi kilometri departare. Abia cand se intalnesc si incearca sa isi ascunda amantii prin casa incepe comedia. Caci intotdeauna radem de necazul altora. Si cand vedem pe scena o situatie prin care am trecut si noi, parca radem si mai tare.

 

Te iubesc dar nu pe tine - o piesa ce iese din tipare si pune sub lupa relatia de cuplu

 

In octombrie esti invitat la Palatul Copiilor sa descoperi o piesa cu o distributie de exceptie, ce reprezinta o garantie in plus pentru succesul acestui spectacol.

 

Distributia LEONID DONI (politistul Robi din serialul “LAS FIERBINTI“), PAULA CHIRILA, ANCA DINICU (Gina Felea  din serialul “BAIETI DE ORAS“), ANDREAS PETRESCU  (autorul succesului MA MUT LA MAMA!) este o garantie in plus pentru succesul acestui spectacol.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.