Tatal afis

Tatal

  • Ora 20,30 - Sala Bujor Macrin ( Studio )
  • de Florian Zeller,   regia Radu Iacoban
  • TEATRUL CLASIC IOAN SLAVICI  ARAD - 1h 30 min
  • Limita de varsta: 15 ani


Andre este un om persecutat. De toți. Tot timpul. Asistenta care ar trebui să aibă grijă de el, îi fură ceasul. Fiica lui, Anne, o femeie care se îngrijorează prea mult, încearcă să îi ia apartamentul. Frumosul lui apartament în care trăiește de mai bine de 30 de ani. Apartamentul în care, da, el este capabil să trăiască de unul singur. Soțul acesteia - Pierre (sau poate amatul său) împreună cu care ea se va muta la Londra (sau va rămâne la Paris) îl amenință cu violență. Fiica lui Elise, cea pe care o iubește de fapt ... unde este ea? Ea nu vine niciodată să il  viziteze.


Ce și cât din toate acestea este realitate și cât produsul unei minți chinuite de demență? Întrebări dureroase la care privitorul găsește răspuns în “Tatăl” de Florian Zeller - un mister tragic-comic, o poveste de familie sobră și realistă, o privire emoțională și emoționantă asupra lumii, prin ochii unui om care suferă de demență, o ilustrare dramatică a pierderilor fizice care apar împreună cu cele mentale.


Traducere: Radu Iacoban
Regia: Radu Iacoban
Scenografia (decor, costume):  Tudor Prodan
Distribuție:

  • Andre - Ovidiu Ghiniță
  • Anne - Roxana Sabău
  • Pierre - Andrei Elek
  • Laura - Iulia Alexandra Dinu/Oana Secara

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.