Tara surasului afis

Tara surasului

Eterna operetă, definită drept „surâsul muzicii”, este un gen ce trezeşte şi astăzi entuziasmul publicului, în ciuda previziunilor scepticilor. Am constatat cu plăcere, că ultimile titluri de operetă montate pe scena teatrului nostru au atras în sala de spectacol un număr impresionant de spectatori, de multe ori aceasta devenind neîncăpătoare. În actuala montare a operetei „Ţara surâsului”, vor evolua o serie de solişti tineri, care s-au afirmat în ultimii ani pe scena noastră, alături de artiştii consacraţi ai teatrului, într-o montare inedită, care sperăm să vă atragă şi să vă motiveze dorinţa de a păşi cât mai des în sala noastră de spectacole.

 

 

Durata: 2 ore

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.