Tangou final afis2

Tangou final

MAIA MORGENSTERN revine pe scena alături de Tudor Aaron Istudor, într-o piesă de Mario Diament, care spune povestea unei mari actrițe ce se confruntă, într-un moment de adevăr, cu umbrele și luminile propriei existenţe.

 

Celebra artista Maia Morgenstern urca pe scena alaturi de fiul sau, Tudor Aaron Istodor, intr-un montaj ce a cunoscut succesul pe fiecare scena pe care a fost jucat. “Tangou final” este prima piesa in dare cei doi, mama si fiu, se intalnesc pe aceeasi scena.

Piesa “Tangou final” , de Mario Diament prezinta o poveste de viata, povestea unei actrite, mare stea odata.

Personajele principale sunt Valeria Durand si Diego.

Ea este o actrita ce a cunoscut in tinerete succesul, succes obtinut prin multe sacrificii si compromisuri, dar de filmele ei s-au bucurat multi spectatori. Dispare brusc din viat publica atunci cand ziaristii scot la iveala lucruri mai putin bune despre ea (abandonarea propriului copil la nastere).

El – un tânar jurnalist care pentru a obtine un interviu in exclusivitate, se foloseste de toate siretlicurile tipice meseriei, si chiar sustine ca a crescut cu filmele Valeriei Durand. Interviul se desfasoara ca un joc, prada – vânator, ca un tango, un balans intre a domina si a fi dominat.

Ceea ce pentru Diego reprezinta un subiect perfect si atragator pentru prima pagina din ziar, pentru Valeria reprezinta o drama, trebuind sa retraiasca momente dificile din trecut.

Motivul pentru care subiectul bomba nu mai ajunge pe prima pagina, nu vreau sa vi-l dezvalui. Veti descoperi singuri, si veti decide singuri daca aprobati sau nu gestul Valeriei.

Actrita Maia Morgenstern s-a nascut la Bucuresti intr-o familie evreiasca. Ea a studia la Academia de Teatru si film si a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, apoi la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti, alaturandu-se trupei de la Teatru National “Ion Luca Caragiale”. Maia Morgenstern este cunoscuta pentru rolurile din “Ingerul albastru”, “Balanta”, “Cel mai iubit dintre pamânteni”, “Patimile lui Hristos”.

In anul 2010 a fost numita ambasador pentru Alianta Civilizatiilor in România.

Fiindca piesa scoate la iveala cât de “mizerabila este breasla jurnalistilor”, intrebata daca presa i-a facut vreodata rau in viata, iata ce raspunde Maia Morgenstern: “Mi-a facut si bine si rau, asa cum fiecare dintre noi facem si bine si rau. Cand vorbim de sacrificiu vorbim la modul sublim si la modul oribil. Fiecare a sacrificat la modul frumos sau ura.”

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.