Tangou final afis2

Tangou final

MAIA MORGENSTERN revine pe scena alături de Tudor Aaron Istudor, într-o piesă de Mario Diament, care spune povestea unei mari actrițe ce se confruntă, într-un moment de adevăr, cu umbrele și luminile propriei existenţe.

 

Celebra artista Maia Morgenstern urca pe scena alaturi de fiul sau, Tudor Aaron Istodor, intr-un montaj ce a cunoscut succesul pe fiecare scena pe care a fost jucat. “Tangou final” este prima piesa in dare cei doi, mama si fiu, se intalnesc pe aceeasi scena.

Piesa “Tangou final” , de Mario Diament prezinta o poveste de viata, povestea unei actrite, mare stea odata.

Personajele principale sunt Valeria Durand si Diego.

Ea este o actrita ce a cunoscut in tinerete succesul, succes obtinut prin multe sacrificii si compromisuri, dar de filmele ei s-au bucurat multi spectatori. Dispare brusc din viat publica atunci cand ziaristii scot la iveala lucruri mai putin bune despre ea (abandonarea propriului copil la nastere).

El – un tânar jurnalist care pentru a obtine un interviu in exclusivitate, se foloseste de toate siretlicurile tipice meseriei, si chiar sustine ca a crescut cu filmele Valeriei Durand. Interviul se desfasoara ca un joc, prada – vânator, ca un tango, un balans intre a domina si a fi dominat.

Ceea ce pentru Diego reprezinta un subiect perfect si atragator pentru prima pagina din ziar, pentru Valeria reprezinta o drama, trebuind sa retraiasca momente dificile din trecut.

Motivul pentru care subiectul bomba nu mai ajunge pe prima pagina, nu vreau sa vi-l dezvalui. Veti descoperi singuri, si veti decide singuri daca aprobati sau nu gestul Valeriei.

Actrita Maia Morgenstern s-a nascut la Bucuresti intr-o familie evreiasca. Ea a studia la Academia de Teatru si film si a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, apoi la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti, alaturandu-se trupei de la Teatru National “Ion Luca Caragiale”. Maia Morgenstern este cunoscuta pentru rolurile din “Ingerul albastru”, “Balanta”, “Cel mai iubit dintre pamânteni”, “Patimile lui Hristos”.

In anul 2010 a fost numita ambasador pentru Alianta Civilizatiilor in România.

Fiindca piesa scoate la iveala cât de “mizerabila este breasla jurnalistilor”, intrebata daca presa i-a facut vreodata rau in viata, iata ce raspunde Maia Morgenstern: “Mi-a facut si bine si rau, asa cum fiecare dintre noi facem si bine si rau. Cand vorbim de sacrificiu vorbim la modul sublim si la modul oribil. Fiecare a sacrificat la modul frumos sau ura.”

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.