Tango afis

TANGO.RADIO & JULIET - Spectacol extraordinar de balet

Două povești de iubire contopite într-un singur spectacol fac din dans, în diferitele lui forme (de la clasic la tango și neoclasico-modern) un vehicul către inima dumneavoastră pentru a o împărți în cioburi și fragmente minuscule doar pentru a o reclădi într-o variantă care nu va fi recognoscibilă. A fi spectator la un asemenea eveniment nu poate fi decât un pariu cu sinele în speranța că vei rămâne neschimbat.


Provocarea se numește “Tango.Radio and Juliet” și se va materializa miercuri, 6 martie 2024, ora 18.30 la Casa Tineretului Brăila. Aceasta este defapt viziunea complexă a regizorului de origine română Edward Clug ce include regia, coregrafia, lighting design-ul și colajul muzical.


Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Brăila, împreună cu partenerii săi: Consiliul Județean Brăila, Opera Națională București, Ministerul Culturii, Primăria Municipiului Brăila, vă oferă această oportunitate de a trăi, în decursul a două ore și jumătate, puternice stări contradictorii, dar și de a vă întâlni cu o distribuție de excepție coordonată de Maeștrii: Alexandra Gavrilescu, Virgil Ciocoiu, Valentin Stoica, Direcția balet fiind reprezentată de: Alin Gheorghiu, Antonel Oprescu, Sena Niță.


Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro.


Vă așteptăm cu drag

 

Invitati: Baletul Operei Nationale Bucuresti

Regie, coregrafie, lighting design, colaj muzical: Edward Clug

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.