Tango monsieur afis

Tango, monsieur?

de Aldo Lo Castro

Patru femei sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într-o farsă cu accente dramatice, devenind o glumă tragică, într-un prolog şi un epilog. Două soţii, o logodnică şi o iubită cu perspective serioase la căsătorie descoperă că cel pe care îl credeau fidel le era, de fapt, fidel tuturor patru în acelaşi timp, fără ca ele să aibă habar una de cealaltă.

În vila pe care fiecare dintre ele o credea acasă, au surpriza să fie întâmpinate doar de mucalitul majordom Carlo, care, în lipsa stăpânului său cu viaţă secretă „cvadruplă”, este obligat să preia oficiile de gazdă şi să facă faţă asalturilor furibunde ale unor femei trădate.

Temperamentala Clelia, logodnica pătimaşă, Stefania, soţia „cu vechime” (urmau să împlinească 1 an de căsnicie), Amanda, proaspăt măritată de o săptămână, şi tânăra Marisa se transformă din rivale în aliate, fiind gata să-l facă „să moară de atâta dragoste” pe Marco.

Scriitorul Aldo Castro construieşte în Tango, monsieur?  o comedie cinică despre relaţii, căsnicie şi despre cum prea multă iubire poate, într-adevăr, ucide. Totul pe fondul unor schimburi de replici pline de haz, al unor qui pro quo-uri irezistibile şi al unor situaţii comice isteţe, în care umorul este învăluit în ironie.

 

Regia: Anca Maria Colţeanu

Distribuția:

  • Carlo Spinelli - Filip Ristovski / Lucian Ghimişi
  • Clelia di Benedetto - Raluca Gheorghiu
  • Amanda Marini - Andreea Măcelaru Şofron
  • Stefania Florio - Luminiţa Erga
  • Marisa Pitti - Daniela Minoiu
  • Marco Anselmi - Mihai Marinescu
  • Notarul - Cristian Nicolaie


Muzica: Ovidiu Savu Ioniţă
Scenografia: Ioana Pashca
Coregrafia: Roxana Colceag

Durată: 1h 30min
Sala: Horia Lovinescu

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.