WhatsApp Image 2021 10 21 at 17

Talharul bun la suflet

  • De Conor McPherson
  • Traducerea: Cristi Juncu


Monodrama cu Adelin Ilie


Regia: Laurențiu Blaga

Piesa lui Conor McPherson, "Tâlharul bun la suflet", povestește în tonuri comice dar cu accente dramatice un "incident" petrecut în viața unui delincvent irlandez de mâna a doua. "Incidentul" povestit este cel care îi marchează destinul „eroului”, aduncându-i acestuia o serie de probleme.

Piesa lui McPherson, în regia lui Laurenţiu Blaga şi în care joacă actorul Adelin Ilie, are toate ingredientele unei monodrame savuroase şi este o poveste spumoasă, spusă la o halbă de bere, o experiență inedită dar pe deplin utilă.

 

NOI CONDIȚII DE ACCES LA SPECTACOLELE TEATRULUI MARIA FILOTTI

Având în vedere că în Municipiul Braila  rata de incidență a depășit pragul de 6 /1.000 de locuitori, începând de vineri, 15 octombrie accesul spectatorilor la spectacole se face cu respectarea următoarelor prevederi:

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Așadar accesul publicului va fi permis pe baza prezentării dovezii vaccinării, sau trecerii prin boală, care se realizează doar prin intermediul CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, disponibil la adresa https://certificat-covid.gov.ro/.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.