WhatsApp Image 2021 10 21 at 17

Talharul bun la suflet

  • De Conor McPherson
  • Traducerea: Cristi Juncu


Monodrama cu Adelin Ilie

Durata :1h


Regia: Laurențiu Blaga

Piesa lui Conor McPherson, "Tâlharul bun la suflet", povestește în tonuri comice dar cu accente dramatice un "incident" petrecut în viața unui delincvent irlandez de mâna a doua. "Incidentul" povestit este cel care îi marchează destinul „eroului”, aduncându-i acestuia o serie de probleme.

Piesa lui McPherson, în regia lui Laurenţiu Blaga şi în care joacă actorul Adelin Ilie, are toate ingredientele unei monodrame savuroase şi este o poveste spumoasă, spusă la o halbă de bere, o experiență inedită dar pe deplin utilă.

 

Accesul la spectacol:

 

Conform reglementărilor în vigoare, capacitatea sălii este redusă la 30%, iar accesul publicului în sala de spectacol va fi permis, cu purtarea măștii de protecție, doar persoanelor care:


✦ sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;


✦ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor;


✦ prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;


✦ prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV2, nu mai vechi de 48 de ore.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.