Take ianke cadir afis tm

Tache, Ianke si Cadar - Timisoara

Tache, Ianke si Cadar - Opera Romana Timisoara pe 16.03.2020 ora 20:00


 
 Una dintre cele mai populare creatii ale dramaturgiei romaneşti, piesa „Tache, Ianke si Cadar” de Victor Ion Popa, va putea fi vazuta de iubitorii de teatru, intr-o interpretare deosebita.

 

Intr-un mic orasel de provincie de la inceputul secolului al XIX-lea, trei negustori – un evreu un roman si un turc (Niculae Urs, Doru Ana si Paul Chiributa) -, prieteni de o viata, işi impart clientela. Fata evreului si baiatul romanului se indragostesc, dar povestea de dragoste a acestora este, in conceptia tatilor lor, absolut imposibil de implinit.


Batranul Cadar, interpretat in acest spectacol de Paul Chiributa, veşnic indragostit şi mereu pus pe șotii, face insa in aşa fel incat istoria sa aiba un final fericit. Atmosfera cordiala se va putea materializa și printr-o „contopire” a… celor doua pravalii.

 

Piesa lui Victor Ion Popa are un puternic mesaj uman, e plină de umor, o piesa cu replici antologice, ce a obţinut întotdeauna succesul de public.


Mai puteti vedea alaturi de Niculae Urs, Doru Ana, Paul Chiributa si pe Adriana Trandafir, Constantin Cojocaru, Marian Lepadatu, Ioana Ancea, Mihai Mititescu


Regia: Doru Ana

 


 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.