Tache afis2022

Tache, Ianke si Cadar - Constanta

PREMIERA

Textul este o comedie savuroasa in trei acte, scris in 1932 si pus in scena in acelasi an la Teatrul Maria Ventura, unde a fost montat pentru prima data la Bulandra in 1957 de regizorul N. Al. Toscani.


La peste sase decenii de la montarea lui Toscani, Horatiu Malaele readuce pe scena Teatrului Bulandra cele trei tipologii umane, intrupandu-l pe evreul Ianke si distribuindu-i in rolurile turcului Cadar si romanului Tache pe Razvan Vasilescu si pe Mihai Constantin.


Alaturi de cei trei interpreti principali, din distributie vor mai face parte: Dana Dogaru, Adrian Ciobanu, Maria Veronica Varlan si Matei Constantin. Scenografia spectacolului i-a fost incredintata Mariei Miu.


Piesa aduce in prim plan povestea de viata a celor trei prieteni negustori, abordand cu subtilitate problematica rasei, credintei si religiei, a statutului identitar individual si de grup, reamintindu-ne astfel ca diferentele nu sunt neaparat un motiv de disensiuni. Dar si ca buna intelegere poate functiona pe fondul acceptarii si al asumarii a ceea ce ne defineste si ne diferentiaza de ceilalti.


https://youtu.be/sNngeL5ud7E


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.