Poster orb 70

Sunt un orb la 70

Spectacol gazduit de Sala Ion Caramitru a Teatrului National I.L.Caragiale
cu ocazia aniversarii de 70 de ani a lui Horatiu Malaele


Farseur din vocatie, cu sarm, inteligenta si umor, Horatiu Malaele va face o noua demonstratie de virtuozitate intr-o editie speciala a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe “lovituri de teatru”, asa cum trebuie sa fie un bun show de improvizatie.


Probabil cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii 20 de ani – asa cum il descrie Ion Caramitru, Horatiu Malaele este intr-o perpetua cautare si de aceea niciuna dintre aparitiile sale pe scena nu este similara cu precedenta. Pentru aceasta varianta a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoara, al ironiei si al hazului ascutit isi ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie intelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibratiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar cateva dintre promisiunile unui spectacol de gala, in cursul caruia poeti atat de diferiti ca stil sau gandire, vor fi deslusiti, cu naturalete si in cheie proprie, de geniul comic Horatiu Malaele.


Convins ca rasul va mantui, spectacolul "Sunt un orb" cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. "Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra“, spune Horatiu Malalele.


Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale. Artistul isi provoaca spectatorii cu umor si sinceritate intr-un recital de neegalat, cu avertismentul: „pericol de ras in hohote“.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.