Summer jam afis

Summer Jam 2021

Știi muzica aia care nu te lasă să stai jos, pe care o asculți mereu în mașină când mergi la drum sau la petrecere alături de prietenii tăi? Este muzica anilor '90 - 2000 care se asculta la radiocasetofon în camere cu posterele artiștilor preferați pe pereți și pe care acum dansăm coregrafii spectaculoase cu mii de vizualizări.


Pe 27 august vino alături de noi la cel mai mare ring de dans, chiar la GRĂDINA FLOREASCA la o petrecere cu muzică Rnb și Hip Hop.


Nu te-am convins încă?


Avem invitați și DJ care vor face atmosferă:

 

DOC

 

DOC activează din 1997. Este membru fondator al primului label independent de Hip Hop din Romania, Facem Records. În 1999 formează CTC alături de Deliric, Vlad Dobrescu și DJ Paul, formulă în care lansează două materiale: Secretul din Atom (2002) și Dificultăți Tehnice (2005). În tot acest timp, DOC continuă să editeze materiale solo, având o discografie considerabilă. În prezent, Facem Records este format din CTC, Tomi Marfa, Vlad Flueraru, Nwanda și DJ Grigo.

DJ NASA

 

DJ NASA Activează din 2007, alături de Crash și Mihnea, în trupa Knox. DJ și producător de hip hop, acesta se alătură CTC în 2015. Promotor al muzicii hip hop de calitate, DJ NASA lansează EP-ul Forja (2020).


și prietenii Grădinii


DJ DUN, SNUPS și PICIU pe care îi vedeți și îi ascultați la toate petrecerile noastre de ani de zile, care știu EXACT ce melodii ridică temperatura și ne scot la dans.

 

Ce spuneți de un DANCE BATTLE?

Vă așteptăm cu băuturi cu multă gheață, un grătar incins special pentru voi și deserturi răcoritoare.

 

Evenimentul va aduna cele mai cunoscute melodii așa că pregătește un sincron, pune-ți adidașii de dans, ia costumul sau șortul de baie, dacă vrei să te răcorești în piscină.

 

Ne vedem la piscină, la GRĂDINA FLOREASCA (Bd. Mircea Eliade, nr. 16) în aer liber!

 

Accesul la petrecere este permis:

  • Dacă te-ai vaccinat cu ambele doze și ai împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Dacă faci un test rapid la intrare, iar rezultatul este negativ.
  • Dacă prezinți dovada unui TEST RT-PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 ore.
  • Dacă prezinți dovada unui TEST ANTIGEN RAPID negativ efectuat în urmă cu maxim 24 de ore.
  • Dacă te afli află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului)*

* Fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).
Toate aceste documente vor fi verificate la acces.

PARTENERI:
IQOS
STRONGBOW
URBAN MONKEY


* Accesul minorilor nu este permis!


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.