Sub apa afis

Sub apa (Spectacol ONLINE)

„Sub Apă”, de Carmen Ella Greenhill, este o premieră absolută. Despre text, regizorul Sebastian Marina spune că e un text bun, greu, trist, dur, tandru, deștept. Acțiunea se petrece în viitor, în anul 2051. Piesa are 3 personaje principale și două secundare. Carmen Ella Greenhill recomandă o distribuție de 4 actori, dar Sebastian Marina alege să lucreze cu 9.

Echipa de producție:
Regie: Sebastian Marina
Scenografie: Raluca Alexandrescu
Coregrafie: Andreea Belu
Concept video: Andrei Cozlac
Regie tehnică: Sebastian Rațiu

Distribuție:
Leah - Delu Lucaci
Jack – Răzvan Bănuț
Amina - Diana Lazăr
Vânzătorul /Un tip - Cosmin Panaite
Personaj colectiv - Clara Popadiuc, Horia Butnaru, Bogdan Amurăriței, Sergiu Moraru, Teona Stavarachi (colaborator)

Sebastian Marina, regizorul spectacolului „Sub Apă”, este și actor, absolvent al Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca. Cu mare experiență pe scena teatrului, Sebastian Marina a creat cu succes și roluri în filme. La Suceava, nu e prima sa experiență regizorală, dar se poate vorbi de un debut, câtă vreme Sebastian Marina montează pentru prima dată un spectacol într-un al teatru decât cel în care este angajat ca actor, Teatrul „Andrei Mureșanu" din Sfântu Gheorghe.
Carmen Ella Greenhill este un dramaturg britanic contemporan. A studiat actoria la Universitatea John Moores din Liverpool dar s-a remarcat scriind piese de teatru și scenarii de televiziune. „Îmi plac proiectele care provoacă scriitorul din mine. Mă sperie puțin, dar ele sunt exact acel ceva care mă încarcă” spune despre sine Carmen Ella Greenhill. A colaborat cu numeroase teatre de stat și companii independente, cu televiziuni, inclusiv BBC. Spectacole produse pe baza textelor sale au depășit granițele Marii Britanii, ajungând în Mexic, Statele Unite, Spania și România. Acum, se întâmplă din nou, cu o producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.


Durata spectacol: 1 h 45 min

 

Pretul unui bilet online: 20 de lei

 

Vizionarea acestui spectacol se va realiza prin contul deschis pe www.blt.ro 

 

Spectacolul va fi disponibil pentru vizionare timp de 4 ore, incepand cu ora 19:00.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.