Stefan hrusca un copac cu flori afis

Stefan Hrusca - Un copac cu flori

Dupa iarna geroasa, nimic nu ne va incalzi sufletul precum nemuritorul refren “Un copac cu flori”! Acesta va fi si titlul turneului pe care Stefan Hrusca il va derula in toata tara in luna aprilie!

 

Nu rata concertul Stefan Hrusca - Un copac cu flori

Pe 22 Apr 2019, ora 20:00, la Sala Studio de la TNB - Bucuresti

 

Daca “Nunta de flori” va face inima sa tresara, va este dor de “Fostele iubiri”, sau vreti sa va reamintiti “Fuga din rai”, “Vara promisa” ori emotionanta “Ruga pentru parinti,” sunteti invitati la un concert in care veti regasi fiorul serilor de alta data si farmecul melodiilor folk fara varsta!

 

Drumul artistic al lui Stefan Hrusca a inceput in 1981, odata cu integrarea sa in cadrul legendarului Cenaclu Flacara. Intr-un interval de doar trei ani, cuprins intre intre 1981 si 1984 Stefan a strabatut tara in lung si in lat si a canat in peste 1000 de concerte, vocea sa calda mangaind inimile romanilor din toate regiunile geografice ale Romaniei. Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabila si aparitia de o simplitate distinsa, Stefen Hrusca a devenit unul dintre cei mai iubiti folk-isti din Romania. Printre albumele sale de referinta se numara: Ruga pentru parinti (1984), Urare pentru indragostiti (1986), Fostele iubiri (1995), Balade speciale (2007) si desigur, foarte indragitele discuri de colinde si cantece maramuresene.


Daca in ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Stefan Hrusca au dobandit statutul de traditie a sarbatorilor de iarna romanesti, concertele de folk sunt adevarate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma raritatii si caracterului individual.

 

Stefan Hrusca aduce primavara  pe acordurile melodiei “Un copac cu flori”

 

Despre intalnirea cu publicul din Romania, in prag de primavara, Stefan Hrusca a spus: „Ne revedem in miez de aprilie, la un concert folk precum cele de demult. Cantece dragi sufletului meu isi vor gasi locul in programul unei seri ca pe vremuri.”


Artistul va fi acompaniat de formatia Mario Band (Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percutie)

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.