Hrusca afis

Stefan Hrusca - Un copac cu flori - Galati

Ștefan Hrușcă revine în România în prag de primăvară, aducând cu el turneul intitulat "Un copac cu flori." În cadrul acestui eveniment, artistul își propune să împărtășească publicului său cele mai îndrăgite melodii folk, care au răsunat de-a lungul carierei sale, evocând astfel spiritul Cenaclului Flacăra.

 

Cei prezenți la concerte vor avea privilegiul de a călători în timp prin intermediul unor piese memorabile precum "Nunta de flori", "Fostele iubiri", "Fuga din rai", "Vara promisă", și emoționanta "Rugă pentru părinți". Această incursiune în universul muzical al lui Ștefan Hrușcă va reînvia amintiri și va aduce în prim-plan farmecul melodiilor folk care au transcendat generații.

 

De la debutul său în 1981, odată cu integrarea în Cenaclul Flacăra, Ștefan Hrușcă a devenit rapid o figură centrală în peisajul folk-ului românesc. Într-un interval scurt de doar trei ani, între 1981 și 1984, a străbătut țara în lung și în lat cu peste 1000 de concerte, captivând inimile românilor din toate colțurile țării. Vocea sa caldă, candoarea inconfundabilă și prezența sa plină de simplitate l-au consacrat ca unul dintre cei mai iubiți artiști folk din România.

 

Ștefan Hrușcă are în palmares o serie de albume remarcabile, printre care "Rugă pentru părinți" (1984), "Urare pentru îndrăgostiți" (1986), "Fostele iubiri" (1995), "Balade speciale" (2007), și, desigur, celebrele discuri de colinde și cântece maramureșene. Turneul "Un copac cu flori" reprezintă o șansă unică de a reîntâlni și savura melodiile care au marcat istoria muzicii folk în România, într-un cadru autentic și plin de emoție.

 
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.