Hrusca concert craciun seara craciunului nost 3

Stefan Hrusca - Sara craciunului nost

Cele mai frumoase colinde vor incalzi din nou inimile romanilor:  Stefan Hrusca  revine acasa, de pe meleaguri indepartate, pentru un turneu aniversar!  In luna  decembrie, vocea care intregeste de un sfert de veac magia sarbatorilor de iarna, se va face auzita de-a lungul si de-a latul tarii si va bucura ascultatorii de pretutindeni cu acordurile mangaietorare ale colindelor traditionale romanesti.

Bucurestenii vor primi nepretuitul dar muzical  pe 19 decembrie, la Sala Mare a Teatrului National. Cei prezenti la intalnirea cu indragitul colindator maramuresean vor avea ocazia sa asculte, pe parcursul a doua ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Pastori”,  “Afara ninge linistit”, “Linu-i lin”, “Sfanta-i sara de Craciun” si “Ziurel de ziua”.

Cantate mereu cu aceeasi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hrusca si-au dobandit statutul de veritabila traditie autohtona a sarbatorilor de iarna. Concertele se numara printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piata din Romania: inaugurata in anul 1991 seria concertelor de Craciun sustinute de Stefan Hrusca va fi pusa in scena pentru a XXV-a oara  in acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai indragite colinde, aduse in fata publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramuresului.  

Asadar, nu pierdeti o intalnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul traditional, interpretat in cea mai sincera si autentica maniera.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2017. Toate drepturile rezervate.