Stefan hrusca acasa de craciun 2017

Stefan Hrusca - Acasa de Craciun

 

 

 

Cele mai frumoase colinde vor incalzi din nou inimile romanilor:  Stefan Hrusca revine acasa, de pe meleaguri indepartate, pentru un turneu aniversar!  In luna  decembrie, vocea care intregeste de un sfert de veac magia sarbatorilor de iarna, se va face auzita de-a lungul si de-a latul tarii si va bucura ascultatorii de pretutindeni cu acordurile mangaietorare ale colindelor traditionale romanesti.

 

Cele mai dragi colinde romaneste intr-o interpretare inconfundabila - bilete la concert Stefan Hrusca - Acasa de Craciun

 

Concert de Craciun Stefan Hrusca pe 23 Decembrie 2019, ora 20:00, la Teatrul National Bucuresti (TNB)

Bucurestenii vor primi nepretuitul dar muzical  pe 18 decembrie, la Sala Mare a Teatrului National. Cei prezenti la intalnirea cu indragitul colindator maramuresean vor avea ocazia sa asculte, pe parcursul a doua ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Pastori”,  “Afara ninge linistit”, “Linu-i lin”, “Sfanta-i sara de Craciun” si “Ziurel de ziua”.

Cantate mereu cu aceeasi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hrusca si-au dobandit statutul de veritabila traditie autohtona a sarbatorilor de iarna. Concertele se numara printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piata din Romania: inaugurata in anul 1991 seria concertelor de Craciun sustinute de Stefan Hrusca va fi pusa in scena pentru a XXV-a oara  in acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai indragite colinde, aduse in fata publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramuresului.  

 

RUXANDRA DONOSE, una dintre cele mai importante interprete de opera din lume va fi invitata de onoare in concertele de Craciun sustinute de Stefan HRUSCA in Bucuresti.

 

Stefan Hrusca si-a inceput cariera in anul 1981 alaturi de Cenaclul Flacara si a sustinut mii de concerte alaturi de acesta. In continuare este unul dintre artistii iubiti si apreciati din muzica romaneasca, in special pentru discografia sa ce contine numeroase piese specifice Craciunului, o sarbatoare indragita de artist. Stefan Hrusca revine si in 2019 pe scena de la TNB pentru concertul de Craciun, urmand a interpreta piese cunoscute deja, alaturi de cateva surprize pe care artistul le-a pregatit.

Asadar, nu pierdeti o intalnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul traditional, interpretat in cea mai sincera si autentica maniera.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.