Hrusca concert craciun colinde 2018 afis

Stefan Hrusca - Concert extraordinar de colinde

Cele mai frumoase colinde vor incalzi din nou inimile romanilor:  Stefan Hrusca revine acasa, de pe meleaguri indepartate, pentru un turneu aniversar!  In luna  decembrie, vocea care intregeste de un sfert de veac magia sarbatorilor de iarna, se va face auzita de-a lungul si de-a latul tarii si va bucura ascultatorii de pretutindeni cu acordurile mangaietorare ale colindelor traditionale romanesti.

 

Cele mai dragi colinde romanesti vor rasuna intr-un spectacol fara egal - bilete la concert Stefan Hrusca - Concert Extraordinar de Colinde

 

Concert de Craciun Stefan Hrusca pe 17 Decembrie 2018, ora 20:00, la Teatrul National Bucuresti (TNB)

Bucurestenii vor primi nepretuitul dar muzical  pe 18 decembrie, la Sala Mare a Teatrului National. Cei prezenti la intalnirea cu indragitul colindator maramuresean vor avea ocazia sa asculte, pe parcursul a doua ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Pastori”,  “Afara ninge linistit”, “Linu-i lin”, “Sfanta-i sara de Craciun” si “Ziurel de ziua”.

Cantate mereu cu aceeasi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hrusca si-au dobandit statutul de veritabila traditie autohtona a sarbatorilor de iarna. Concertele se numara printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piata din Romania: inaugurata in anul 1991 seria concertelor de Craciun sustinute de Stefan Hrusca va fi pusa in scena pentru a XXV-a oara  in acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai indragite colinde, aduse in fata publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramuresului.  


Asadar, nu pierdeti o intalnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul traditional, interpretat in cea mai sincera si autentica maniera.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.