Afis hrusca severin

Stefan Hrusca - Colinde - Severin

 

Stefan Hrusca in turneu national de colinde dupa 3 ani de absenta!

 

Vine acum si la Severin!


Dupa 3 ani de pauza, cantecele de iarna si colindele traditionale romanesti vor ajunge din nou la inima publicului prin inconfundabila voce a lui Stefan Hrusca. Cu stilul sau cald si timbrul vocal invaluitor, cantautorul maramuresean va interpreta “Florile dalbe”, “Steaua”, “Trei pastori,” “Afara  ninge linistit,” “Linu-I lin” si multe alte piese fara de care sarbatorile de iarna nu ar fi complete. Nu vor lipsi insa nici cantece-manifest din vremea Cenaclului Flacara,” printre care se numara incredibila “Ruga pentru parinti” pe versurile lui Adrian Paunescu.  

 

Cantate mereu cu aceeasi sensibilitate, colindele culese si aduse in dar de Stefan Hrusca isi pastreaza autenticitatea. Asadar, primiti cu colindul si bucurati-va de un concert ce pune la loc de cinste aceasta traditie romaneasca, in cea mai sincera si pura forma a sa.

 

Stefan Hrusca s-a nascut pe 8 decembrie 1957 in localitatea Ieud din Maramures si este unul din cei mai apreciati interpreti romani de folk. A debutat in anul 1981 la Cenaclul Flacara, in cadrul caruia a aparut in peste 1000 de spectacole, dar in mod definitiv a cucerit publicul prin superbele colinde pe care le interpreteaza ca nimeni altul.  Din 1991 s-a stabilit la Toronto in Canada, dar an de an duce traditia mai departe, revenind in Romania pentru o serie de concerte de Craciun.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.