Bilete concert stefan banica craciun 2017

Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun

Si in 2017 Stefan Banica continua traditia concertelor sale extraordinare de Craciun, pentru al saisprezecelea an consecutiv, cea mai longeviva productie muzicala din Romania. Recordurile inregistrate ca numar de spectatori si ca numar de concerte au transformat concertele de Craciun marca Stefan Banica intr-un eveniment fara egal in peisajul artistic romanesc.


Un eveniment ce nu trebuie ratat - bilete concert Stefan Banica de Craciun 2017

 

Concertele de Craciun sustinute de Stefan Banica in acest an vor avea loc pe 15 & 16 decembrie, incepand cu ora 19:30, la Sala Palatului.

 
Vino si traieste o experienta unica alaturi de Stefan Banica la cel mai asteptat show al lunii decembrie – Concert Extraordinar de Craciun!

Concertele din acest an vor avea loc pe 15 & 16 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Stefan Banica este singurul artist roman care se impune de 16 ani incoace cu una dintre cele mai mari si complexe productii muzicale din Romania, devenita traditie - Concertele Extraordinare de Craciun. Concertul de Craciun are in spate o echipa de peste 150 de oameni, o munca sustinuta ce incepe cu cel putin sase luni inaintea evenimentelor din decembrie. O productie grandioasa care a devenit un adevarat reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani.

 

Nu rata ocazia de a achizitiona bilete la concertul de Craciun sustinut de Stefan Banica la Sala Palatului, un show de referinta pe care nu il vei uita curand si care are darul de a ne introduce in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna.

 

Stefan Banica – Concert Extraordinar de Craciun 2017


Performanta lui Stefan Banica este cu atat mai mare cu cat, dupa cincisprezece ani neintrerupti de concerte de Craciun, sustine in continuare cel mai mare numar de concerte la Sala Palatului in fiecare an si vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Craciun, spectacolele desfasurandu-se, an de an, cu casa inchisa.

In Concertele de Craciun din acest an se vor regasi atat hiturile lansate de-a lungul anilor de Stefan Banica, cat si piese noi, care vor aparea la inceputul acestei toamne pe un nou material discografic – “Picat din Luna” – album ce va purta semnatura inconfundabila a lui Stefan Banica si care va contine multe cantece noi si colaborari neasteptate.


Concertele de Craciun vor fi precedate de un turneu national de amploare, in perioada 23 octombrie – 9 noiembrie, care va promova noul album “Picat din Luna” si va  cuprinde 11 orase din Romania: Pitesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Ramnicu Valcea, Brasov, Ploiesti, Constanta, Galati, Bacau, Buzau. Turneul se va termina la Chisinau pe 9 noiembrie. Dupa acest turneu artistul isi la relua rapid activitatea pe scena sustinand faimoasele concerte de Craciun marca Stefan Banica, un spectacol de exceptie care l-a adus in inima miilor de fani ce asteapta cu nerabdare sa il auda interpretand cele mai indragite piese de sarbatori.

Stefan Banica este un artist complet, ce a atins recorduri de neegalat in cariera sa de peste 30 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. Show-urile sale, ce-i poarta amprenta inconfundabila, sunt unice in intreg showbiz-ul romanesc.

De 16 ani, spectatorii de toate varstele aleg sa intre in atmosfera sarbatorilor de iarna in pasi de rock’n’roll, impreuna cu unul dintre cei mai iubiti si respectati artisti din Romania, Stefan Banica. A  stabilit  adevarate recorduri prin  concertele  sale  de  Craciun: peste  63  de  concerte  sold  out  la  Sala  Palatului si cea mai longeviva si complexa productie muzicala din Romania, o adevarata traditie de peste 15 ani. Muzica live, show-ul de lumini, efectele speciale, invitatii-surpriza, baletul si coregrafia, dar mai ales energia impresionanta care cuprinde deopotriva artistii si publicul fac din Concertul extraordinar de Craciun un eveniment unic, care poate fi urmarit doar o data pe an, un spectacol de exceptie, care nu trebuie ratat!

© Copyright Ticket Technologies 2017. Toate drepturile rezervate.