Bilete concert stefan banica craciun 2017

Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun

Modificare de ultima ora in programul concertelor de Craciun Stefan Banica – Sala Palatului, Bucuresti


Stefan Banica va sustine cele 3 concerte de Craciun de la Sala Palatului pe 16 si 17 decembrie

2 concerte pe 16 decembrie: orele 17:00 si 20:30
1 concert pe 17 decembrie: ora 19:30

 

 

Dupa mai multe runde de discutii, in care s-au cautat solutii, programul concertelor de Craciun sustinute de Stefan Banica la Sala Palatului, din Bucuresti, va fi adaptat si va suferi cateva modificari, ca urmare a situatiei neprevazute din perioada 14-16 decembrie si din respect pentru cei peste 12.000 de oameni, care au cumparat bilete la aceste concerte. Sunt spectatori care au achizitionat bilete chiar cu luni de zile inainte, multi vin din tara sau chiar din strainatate, cu rezervari de bilete pentru transport si cazare.


Spectacolul anuntat pentru 15 decembrie se suspenda si va fi reprogramat pentru data de 16 decembrie, ora 17, pentru ca trupul neînsuflețit al Majestății Sale, Regele Mihai, va fi depus la Palatul Regal, in vecinatatea Salii Palatului si respectam acest moment. Concertele de Crăciun Stefan Banica de pe 16 decembrie se vor desfasura dupa finalizarea programului funeraliilor din Bucuresti.


In acelasi timp, trebuie sa precizam faptul ca purtam si responsabilitatea tuturor celor care si-au achizitionat bilete la concertele de Craciun si care isi doresc, asa cum si noi ne dorim, ca aceste spectacole sa aiba loc. In aceasta situatie, cu totul exceptionala, Stefan Banica spera ca toti cei care aveau bilete la concertul programat initial pe 15 decembrie sa-si poata amana sau prelungi calatoriile/activitatile pana a doua si sa fie prezenti la Sala Palatului pe 16 decembrie, la ora 17, pentru a sarbatori impreuna Craciunul.


Stefan Banica multumeste inca o data publicului sau pentru intelegere, suport si loialitate.

Cele 3 concerte de Craciun Stefan Banica, de la Sala Palatului, se vor desfasura astfel:

  • Concertul anuntat pentru data de 15 decembrie va fi reprogramat pe 16 decembrie, ora 17:00
  • Concertul anuntat pentru 16 decembrie va incepe la ora 20:30
  • Concertul de pe 17 decembrie ramane asa cum a fost stabilit initial, la ora 19:30


Cele doua concerte de Craciun de pe 16 decembrie vor fi dedicate memoriei Majestatii Sale, Regele Mihai.

Biletele achizitionate pentru data de 15 decembrie isi pastreaza valabilitatea pentru concertul reprogramat pe 16 decembrie, ora 17:00

 

 

Si in 2017 Stefan Banica continua traditia concertelor sale extraordinare de Craciun, pentru al saisprezecelea an consecutiv, cea mai longeviva productie muzicala din Romania. Recordurile inregistrate ca numar de spectatori si ca numar de concerte au transformat concertele de Craciun marca Stefan Banica intr-un eveniment fara egal in peisajul artistic romanesc.


Un eveniment ce nu trebuie ratat - bilete concert Stefan Banica de Craciun 2017

 

Concertele de Craciun sustinute de Stefan Banica in acest an vor avea loc pe 16 si 17 decembrie, la Sala Palatului.

 
Vino si traieste o experienta unica alaturi de Stefan Banica la cel mai asteptat show al lunii decembrie – Concert Extraordinar de Craciun!

Concertele din acest an vor avea loc pe 16 & 17 decembrie la Sala Palatului.

Stefan Banica este singurul artist roman care se impune de 16 ani incoace cu una dintre cele mai mari si complexe productii muzicale din Romania, devenita traditie - Concertele Extraordinare de Craciun. Concertul de Craciun are in spate o echipa de peste 150 de oameni, o munca sustinuta ce incepe cu cel putin sase luni inaintea evenimentelor din decembrie. O productie grandioasa care a devenit un adevarat reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani.

 

Nu rata ocazia de a achizitiona bilete la concertul de Craciun sustinut de Stefan Banica la Sala Palatului, un show de referinta pe care nu il vei uita curand si care are darul de a ne introduce in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna.

 

Stefan Banica – Concert Extraordinar de Craciun 2017


Performanta lui Stefan Banica este cu atat mai mare cu cat, dupa cincisprezece ani neintrerupti de concerte de Craciun, sustine in continuare cel mai mare numar de concerte la Sala Palatului in fiecare an si vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Craciun, spectacolele desfasurandu-se, an de an, cu casa inchisa.

In Concertele de Craciun din acest an se vor regasi atat hiturile lansate de-a lungul anilor de Stefan Banica, cat si piese noi, care vor aparea la inceputul acestei toamne pe un nou material discografic – “Picat din Luna” – album ce va purta semnatura inconfundabila a lui Stefan Banica si care va contine multe cantece noi si colaborari neasteptate.


Concertele de Craciun vor fi precedate de un turneu national de amploare, in perioada 23 octombrie – 9 noiembrie, care va promova noul album “Picat din Luna” si va  cuprinde 11 orase din Romania: Pitesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Ramnicu Valcea, Brasov, Ploiesti, Constanta, Galati, Bacau, Buzau. Turneul se va termina la Chisinau pe 9 noiembrie. Dupa acest turneu artistul isi la relua rapid activitatea pe scena sustinand faimoasele concerte de Craciun marca Stefan Banica, un spectacol de exceptie care l-a adus in inima miilor de fani ce asteapta cu nerabdare sa il auda interpretand cele mai indragite piese de sarbatori.

Stefan Banica este un artist complet, ce a atins recorduri de neegalat in cariera sa de peste 30 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. Show-urile sale, ce-i poarta amprenta inconfundabila, sunt unice in intreg showbiz-ul romanesc.

De 16 ani, spectatorii de toate varstele aleg sa intre in atmosfera sarbatorilor de iarna in pasi de rock’n’roll, impreuna cu unul dintre cei mai iubiti si respectati artisti din Romania, Stefan Banica. A  stabilit  adevarate recorduri prin  concertele  sale  de  Craciun: peste  63  de  concerte  sold  out  la  Sala  Palatului si cea mai longeviva si complexa productie muzicala din Romania, o adevarata traditie de peste 15 ani. Muzica live, show-ul de lumini, efectele speciale, invitatii-surpriza, baletul si coregrafia, dar mai ales energia impresionanta care cuprinde deopotriva artistii si publicul fac din Concertul extraordinar de Craciun un eveniment unic, care poate fi urmarit doar o data pe an, un spectacol de exceptie, care nu trebuie ratat!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.