Stefan Banica Live

Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun

Stefan Banica sarbatoreste in decembrie 15 ani de Concerte extraordinare de Craciun! Spectacolele din acest an vor avea loc pe 9 & 10 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.
 

Traditia concertelor de Craciun Stefan Banica, care vor avea loc in decembrie pentru al 15-lea an consecutiv, este unica in industria spectacolelor din Romania. Recordurile inregistrate ca numar de spectatori si ca numar de concerte au transformat concertele de Craciun marca Stefan Banica intr-un eveniment fara egal in peisajul artistic romanesc.

 
De 15 ani, spectatorii de toate varstele aleg sa intre in atmosfera sarbatorilor de iarna in pasi de rock’n’roll, impreuna cu unul dintre cei mai iubiti si respectati artisti din Romania, Stefan Banica. Muzica live, show-ul de lumini, efectele speciale, invitatii-surpriza, baletul si coregrafia, dar mai ales energia impresionanta care cuprinde deopotriva artistii si publicul fac din Concertul extraordinar de Craciun un eveniment unic, care poate fi urmarit doar o data pe an, un spectacol de exceptie, care nu trebuie ratat!

 
Vino si traieste o experienta unica alaturi de Stefan Banica la cel mai asteptat show al lunii decembrie – Concert Extraordinar de Craciun!

 

Despre Stefan Banica Jr.:

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o cariera de peste 25 de ani, Stefan Banica este unul dintre cei mai complecsi si iubiti artisti din Romania.

A lansat pana in prezent 15 albume de autor, vandute in peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 Discuri de aur si 2 de platina; zeci de videoclipuri muzicale; are peste 30 de roluri in film si teatru; a primit nenumarate premii si distinctii, care completeaza un palmares artistic impresionant.

Are un public foarte variat, care cuprinde patru generatii: copii, tineri, parinti, bunici. Stefan Banica reprezinta un adevarat brand in show-biz-ul romanesc.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2017. Toate drepturile rezervate.