Concert stefan banica craciun 2018 afis

Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun


Stefan Banica va sustine in 2018  un numar de 3 concerte de Craciun la Sala Palatului pe 14, 15 & 16 decembrie

 UNIC IN ROMANIA – 17 ANI DE TRADITIE NEINTRERUPTAStefan Banica continua traditia concertelor sale extraordinare de Craciun pe 14, 15 & 16 decembrie 2018, de la ora 19:30 la Sala Palatului.

 

  • Invitati speciali
  • Un spectacol unic
  • Emotie, energie, bucurie, magie
  • 17 ani de traditie traditie neintrerupta
  • 67 de concerte de Craciun din 2002 si pana in prezent

 

Si in 2018 Stefan Banica continua traditia concertelor sale extraordinare de Craciun, pentru al 17-lea an consecutiv, cea mai longeviva productie muzicala din Romania. Recordurile inregistrate ca numar de spectatori si ca numar de concerte au transformat concertele de Craciun marca Stefan Banica intr-un eveniment fara egal in peisajul artistic romanesc.


Un eveniment ce nu trebuie ratat - bilete concert Stefan Banica de Craciun 2018

 
Vino si traieste o experienta unica alaturi de Stefan Banica la cel mai asteptat show al lunii decembrie – Concert Extraordinar de Craciun!

Concertele din acest an vor avea loc pe 14, 15 si 16 decembrie la Sala Palatului.

Stefan Banica este singurul artist roman care se impune de 17 ani incoace cu una dintre cele mai mari si complexe productii muzicale din Romania, devenita traditie - Concertele Extraordinare de Craciun. Concertul de Craciun are in spate o echipa de peste 150 de oameni, o munca sustinuta ce incepe cu cel putin sase luni inaintea evenimentelor din decembrie. O productie grandioasa care a devenit un adevarat reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani.

 

Nu rata ocazia de a achizitiona bilete la concertul de Craciun sustinut de Stefan Banica la Sala Palatului, un show de referinta pe care nu il vei uita curand si care are darul de a ne introduce in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna.

 

Stefan Banica – Concert Extraordinar de Craciun 2018

  • Peste 340.000 de spectatori doar la show-urile de Craciun
  • Record neegalat in Romania: 7 concerte sold out sustinute 7 zile consecutiv la Sala Palatului
  • Cea mai longeviva si complexa productie muzicala romaneasca
  • Stefan Banica  -  artist complet, care a atins recorduri de neegalat intr-o cariera de peste 30 de ani in muzica, teatru, film si televiziune


Performanta lui Stefan Banica este cu atat mai mare cu cat, dupa cincisprezece ani neintrerupti de concerte de Craciun, sustine in continuare cel mai mare numar de concerte la Sala Palatului in fiecare an si vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Craciun, spectacolele desfasurandu-se, an de an, cu casa inchisa.

In Concertele de Craciun din acest an se vor regasi atat hiturile lansate de-a lungul anilor de Stefan Banica, cat si piese noi, care vor aparea la inceputul acestei toamne pe un nou material discografic – “Picat din Luna” – album ce va purta semnatura inconfundabila a lui Stefan Banica si care va contine multe cantece noi si colaborari neasteptate.

Stefan Banica este un artist complet, ce a atins recorduri de neegalat in cariera sa de peste 30 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. Show-urile sale, ce-i poarta amprenta inconfundabila, sunt unice in intreg showbiz-ul romanesc.

De 17 ani, spectatorii de toate varstele aleg sa intre in atmosfera sarbatorilor de iarna in pasi de rock’n’roll, impreuna cu unul dintre cei mai iubiti si respectati artisti din Romania, Stefan Banica. A  stabilit  adevarate recorduri prin  concertele  sale  de  Craciun: peste  63  de  concerte  sold  out  la  Sala  Palatului si cea mai longeviva si complexa productie muzicala din Romania, o adevarata traditie de peste 15 ani. Muzica live, show-ul de lumini, efectele speciale, invitatii-surpriza, baletul si coregrafia, dar mai ales energia impresionanta care cuprinde deopotriva artistii si publicul fac din Concertul extraordinar de Craciun un eveniment unic, care poate fi urmarit doar o data pe an, un spectacol de exceptie, care nu trebuie ratat!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.