Statia 13 afis

Statia 13

Spre "Statia 13" redescoperim cele mai savuroase personaje ale lui Caragiale, in cele mai comice si inedite situatii.

 

Spectacolul Stația 13, dupa schite, piese si poezii de I.L.Caragiale,  în regia lui Alexandru P. Rusu, aduce împreună personaje celebre ale dramaturgului, precum Rică Venturiano, Zița, Cetățeanul Turmentat, dar pe care le regăsim în contexte inedite, alături de alte personaje mai puțin cunoscute din schițele dramaturgului (C.F.R., Lună de miere, Art. 214), dar la fel de ofertante și savuroase.


Universul lui Caragiale este inconfundabil, este un univers care uneori frizează absurdul, alteori este încărcat de o poezie subtilă – cu această ocazie, îl veți descoperi și pe Caragiale poetul, o latură a sa pe nedrept trecută cu vederea până acum. Caragiale este eternul nostru contemporan, de aceea este și va fi actual în orice epocă, reprezentând o esență a specificului românesc, pe care numai el a știut să o surprindă atât de nuanțat. Cu o ironie benignă, cu duioșie și înțelegere, Stația 13 își propune să valorifice bogăția universului caragialesc și să aducă în lumina scenei si aspecte mai puțin explorate din opera lui Caragiale.

Cu: Ana Maria Bercu, Remus Stănescu, Valentina Visarion Mingopol, Dan Apavaloaie
Regia: Alexandru P. Rusu
Adaptare scenariu: Silvia Dumitrache
Scenografia: Ileana Zirra
Muzică: Sarah Mitrofan
Grafică: Mădălina Sinoae


Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.