Generic teatru afis

Sprit si lautari

80 de invitati vor petrece romaneste in Trenul Regal, de 1 Decembrie“De ziua nationala a Romaniei, petrecem la rang de arta. O incursiune in timp cu TRENUL REGAL, pe ruta Bucuresti - Sinaia, ce va aminti de zaiafeturile de odinioara.”

Este una dintre putinele ocazii in care Trenul Regal va fi gazda unei experiente unice. Sunt doar 80 de bilete puse la dispozitie pentru acest eveniment unic. Cei care se vor numara printre cei 80 de invitati vor avea urmatorul program:


1 Decembrie 2022

09.30 - Primire de gala, in Gara Baneasa din Bucuresti

(welcome drink si aperitive)

10.30 - Plecare spre Sinaia

In salonul regal, vor fi degustari de vinuri, de branzeturi fine, iar atmosfera va fi condimentata de Taraf de Haidouks. Pe drum, cei 80 de invitati vor avea parte de prezentari despre Familia Regala a Romaniei.

12.00-12.30 Sosire in Gara SinaiaCei 80 de invitati vor fi primiti romaneste cu  preparate traditionale ( protapuri si lucruri la ceaun) si bineinteles, muzica celor de la Taraf de Haidouks.


18.00-18.30 este estimata revenirea in Gara Baneasa din Bucuresti.


Seara va continua cu un concert la HiroBay Herastrau, unde Taraf de la Haidouks si Paulina vor performa. Bineinteles ca cei 80 au deja bilete deja rezervate.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.