Balet afis

Spectacol caritabil - Gala de balet si dans

Balet cu, despre si pentru oradeni!

 

Oradea crede in arta, in copii și în ceea ce se poate realiza atunci când îți dorești să faci ceva deosebit și să readuci arta in sufletul oamenilor.

 

Anette Classic Dance Oradea prin ansamblul de balet și dans readuce în atenția publicului orădean și nu numai conceptul de dans clasic (balet) dar și pe cel al baletului contemporan.

Spectacolul va fi caritabil așadar vom incerca din nou sa aducem o raza de speranță pentru cei care întâmpină neajunsuri.

 

 

Donatiile care se vor strange la fata locului repectiv o parte din incasarile spectacolului vor fi directionate Asociatiei Amia -Suflet de copil. Misiunea acesteia este de a spijini material și emoțional copiii abandonați în spitale și centre de plasament.

 

 

Așadar publicul prezent va putea asculta și viziona repertoriu din cunoscute și îndrăgite opere de balet. Totodată treptat auditoriul va fi invitat să cunoască și să înțeleagă minunata lume a dansului de caracter, lyric și jazz.

 

In 2019 a fost prima școală de balet și dans din urbe care a reușit sa transpună în scenă opera de balet Spărgătorul de Nuci, din distribuția acesteia făcând parte atât copii cat și adulți. Premierea a avut un impact răsunător astfel că distribuția s-a mai prezentat o data in fata publicului. Într-adevăr s-a dovedit că Oradea are nevoie de cultura și de artă. Ambele spectacole au fost caritabile astfel că o parte din donațiile făcute la fata locului cat și o parte din încasări au mers către sprijinirea unor organizații nonprofit care sprijină anumite segmente din comunitate.

 

Timp de sase ani Anette Classic Dance Studio Oradea a organizat in Oradea cu diverse ocazii spectacole de balet unde au participat cursantii inscrisi in cadrul modulului de balet Anette Classic Dance Studio. Timp de sase ani am incercat sa cunoastem si sa aprofundam lumea baletului cursantii reusind sa asimileze atat numeroase variatii din opere cunoscute cat si improvizatii din lumea dansului liric sau tematic. Cu o parte din cei inscrisi la modulul de balet am participat la numeroase concursuri, nationale si internationale, culegand lauri de fiecare data. De curand, ultimele spectacole au fost caritabile, astfel incat copiii prin munca si talentul lor au contribuit la buna desfasurare a activitatii unor asociatii nonprofit din urbe.

 

Credem ca si Oradea are potential in ceea ce priveste baletul iar spectacolele pregătite sunt in sine cu, despre si pentru oradeni.

 

Regia/coregrafia: Toth Ana Maria

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.