Spectacol aniversar vasile muraru roberta crintea afis

Spectacol Aniversar Vasile Muraru si Roberta Crintea

SPECTACOL ANIVERSAR VASILE MURARU - 40 de ani de la debut. 40 de ani de succes si Roberta Crintea - 20 de ani de la debut. 20 de ani de succes


Zeci de artisti invitati intr-un spectacol sarbatoare!

Mari artisti ai scenei romanesti, actori, interpreti de muzica usoara si populara se reunesc pe 30 martie 2019 la Sala Palatului din Bucuresti cu ocazia unui spectacol aniversar de zile mari dedicat marelui actor VASILE MURARU si tinerei si frumoasei interprete de muzica populara, ROBERTA CRINTEA!

Invitatii celor doi sarbatoriti sunt actorii Alexandru Arsinel, Valentina Fatu, Jean Paler si Varu’ Sandel, interpretii de muzica usoara Raoul, Lorenna si solistii de muzica populara (acompaniati de Orchestra Nationala “Lautarii” din Chisinau, dirijor Nicolae Botgros), Steliana Sima, Mariana Ionescu, Petrica Matu Stoian, Mioara Velicu, Gelu Voicu, Simona Dinescu, Ion Paladi, Maria Constantin, Nicolea Datcu, Claudia Torop, Olguta Berbec, Mariana Deac, Cristina Gheorghiu, Leontin Ciucur, Florentina si Petre Giurgi.
  

Spectacolul va fi prezentat de carismaticul Varu’ Sandel si de Oana Georgescu.

Regia spectacolului este semnata de Cosmin Man, specialist in folclor si om de televiziune. Realizator este Mircea Virgil.

40 de ani de la debut si tot atatia ani de succese reprezinta cariera marelui actor VASILE MURARU, cel care si-a legat numele de Teatrul de Revista, dar si de teatrul, filmul si de divertismentul romanesc.  Si tot 40 de roluri in filme aniverseaza atat de indragitul actor, laureat cu o multime de trofee si premii de interpretare si pentru intreaga cariera si care, de ani de zile, alaturi de regretatul Nae Lazarescu si apoi de Valentina Fatu, la fiecare Sarbatoare, de Paste, de Craciun si de Anul Nou se afla in top-ul audientelor televiziunilor al caror rating atinge cifre record. Absolvent al IATC (clasa professor Dem Radulescu), timp de 30 de ani a facut un cuplu comic de senzatie alaturi de colegul si prietenul sau, actorul Nae Lazarescu, iar de cativa ani cucereste publicul spectator alaturi de actrita Valentina Fatu.


Vasile Muraru este actor de teatru (din 1982 la Teatrul de Revista ”Constantin Tanase” Bucuresti), dar si de film; a debutat in 1978 in filmul ”Expresul de Buftea” (regia Haralambie Boros), iar dupa mai bine de 30 de ani si zeci de roluri, in 2009 incanta si uimea cinefilii din nou in rolul (negativ) Domnul Fratila din filmul ”Cea mai fericita fata din lume” (regia Radu Jude) prezentat in premiera mondiala la Festivalul de Film de la Berlin. ”Cinematograful a vazut in el unul dintre oamenii de esenta ai lumii actoricesti” – titra o cronica. ”O uluitoare expresivitate inconjoara chipul acestui artist, care te convinge cu fiecare rol de forta sa, de puterea misterioasa si de iubirea de oameni, caci acesta este marele secret al unui fabulos actor de comedie. Dramaturgul Aurel Baranga spunea ca <>, iar Vasile Muraru este un astfel de om!”


Manager din 2019 al Teatrului de Revista ”Constanin Tanase”, Vasile Muraru este deopotriva scenarist, textier, cupletist, poet si regizor, cele mai noi spectacole ale sale ”Gong!... Si de la capat” (2017) si ”E spectacol in oras” (2018) fiind doar doua dintre capetele de afis, mereu ”Sold Out” ale Teatrului de Revista ”Constantin Tanase”.

Roberta Crintea este si ea sarbatorita la 20 de ani de la debutul unei cariere de succes pentru frumoasa interpreta originara din Gorj, o veritabila promotoare a cantecului gorjean si banatean, care a atras atentia prin inflexiunile vocii si graiul specific unora dintre cele mai frumoase regiuni ale tarii. Nascuta in 1975 la Targu Jiu,  Roberta a debutat in anul 2000 odata cu lansarea primului sau album si a devenit apoi solista a Ansamblului Artistic ”Doina Gorjului” din localitate.  De atunci a lansat sase albume cu melodii populare din repertoriul banatean, iar in 2015 a inregistrat alte succese cu doua materiale discografice cu piese oltenesti, solista fiind acompaniata de Orchestra ”Lautarii din Chisinau”,  dirijata de Maestrul Nicolae Botgros. Varietatea si bogatia repertoriului, autenticitatea portului popular pe care il poarta cu mandrie, stilul interpretativ, frumusetea, vocea-i inconfundabila si  frumusetea fac din Roberta Crintea un reper al tinerei generatii de interpreti de muzica populara cu o cariera deosebita.

Spectacolul Aniversar VASILE MURARU - 40 de ani de la debut. 40 de ani de succes / Roberta Crintea - 20 de ani de la debut. 20 de ani de succes va fi ca o mare petrecere, in care voia buna, umorul de calitate, cantecul si dansul vor cuprinde atat scena cat si publicul.

     


     
 
    


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.