Spectacol aniversar florin ionas generalul afis

Spectacol aniversar Florin Ionas Generalul - Am trait cantand o viata!

Maestrul Florin Ionas, “Generalul”, “a plecat candva de jos“, reusind in timp, sa devina un reper pentru cantecul popular romanesc. Tinu Veresezan, Mirela Petrean, Nicu Novac, Gabriela Nistor, Lucian Dragan, ori Claudia Ionas sunt doar cateva nume ale unor solisti a caror cariera este strans legata de numele “Generalului” Ionas. Traind o viata pentru muzica, Florin Ionas ,“Generalul”, nu putea sa isi sarbatoreasca ziua de nastere decat pe scena, alaturi de o parte dintre artistii apropiati lui si bineinteles de publicul pentru care a cantat, canta, a trait si traieste.

 

Bilete la spectacol aniversar Florin Ionas Generalul - Am trait cantand o viata! - pe 29 octombrie la Sala Palatului

 

A ales Bucuresti - Sala Palatului, pentru o seara in care vom auzi de ce “Banatu-i fruncea”, atunci cand vine vorba despre cantecul popular... Maestrul Florin Ionas, “Generalul”, va dirija Ansamblul “Vicodorii”, pe scena urcand alaturi de acestia: Nicu Novac, Tinu Veresezan, Mirela Petrean, Lucian Dragan, Gabriela Nistor, Diana Selagea, Claudia Ionas, Nena Damian si Daniel Ilie

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.