Sotii revolutionari afis

Sotii de revolutionari

Spectacolul face parte din programul Festivalului Internaţional de Teatru - Fest(in) pe Bulevard

 

  • de Yossefa Even-Shoshan și Dalia Shimko
  • regia: Dalia Shimko, scenografia: Shimon Castiel,
  • coregrafia: Omer Shemer, muzica: Issar Shulman
  • cu: Esti Zakhem, Shalom Shmuelov, Dalia Shimko, Eyal Shecter, Shira Curiel, Elhai Levit
  • durata: 1h 20 min (fără pauză)
  • Producție a Ensemble Aspamia, Tel Aviv, Israel


 

Spectacol nerecomandat sub 13 ani

În acest spectacol, regăsim trei soții care au trăit în trei epoci diferite și au slujit trei ideologii diferite. Destinele lor au multe în comun și, astfel, simbolizează toate femeile care au lucrat cu partenerii lor pentru o omenire mai bună și pentru asta au plătit din greu. Întâlnirea tututor acestor personaje pe o singură scenă și chiar la o singură masă trasează un cerc al destinului feminin de-a lungul istoriei.

Pentru mine, e important că există momente în care personajele feminine intră în interacțiune fără să treacă dincolo de epoca în care au trăit. Este o întâlnire care poate avea loc doar la teatru, unde timpul și spațiul capătă noi sensuri.

Lumea spectacolului este o combinație între simbolism și realism, iar relația din intimitatea fiecărei perechi rămâne una realistă și tratată în detaliu.

Dalia Shimko

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.