Sonata kreutzer afis

Sonata Kreutzer

Spectacolul face parte din programul Festivalului Internaţional de Teatru - Fest(in) pe Bulevard

 

  • după Lev Tolstoi,
  • un spectacol de McRanin, coregrafia: Hugo Wolff
  • cu: Mihai Verbițchi, Iulia Verdeș, Ilie Iordan, Mircea Silaghi
  • durata: 1h 10 min (fără pauză)
  • Producție a Teatrului Tony Bulandra, Târgoviște

Sonata Kreutzer este o poveste despre gelozie, dar mai ales despre condiția femeii, despre limitările sufletești pe care le impune o viață casnică. Firele invizibile ale muzicii înnoadă între Natalia și Trukacevski ghemul de foc al atracției sexuale.

 

În această variantă de text, adaptat pentru scenă, este vorba și despre relația dintre autor-personaj. Tolstoi este prezent și conduce desfășurarea acțiunii. Autorul își înnebunește personajul, personajul creat îl înnebunește pe autor. Simbioza dintre victimă și călău este o constantă a geloziei, dar și a creației.

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.