Singura la nunta mea afis

Singura la nunta mea

Vineri, 2 noiembrie, ora 19:00 - Casa de Cultura a MunicipiuluI Slobozia, premiera cinematografica: Singura la nunta mea


Filmul, o coproductie romano-belgiana, spune povestea Pamelei, o tanara din comunitatea roma, o femeie spontana si amuzanta. Traieste cu copilul ei in varsta de doi ani si cu bunica intr-o casa darapanata, unde impart acelasi pat. Ea viseaza la libertate si se imbarca spre necunoscut, renuntand la traditiile care o sufoca. Spera sa se casatoreasca pentru a-si schimba destinul,dar si pe al fiicei ei. O poveste despre curajul si determinarea de a-ti depasi conditia!  

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.