WhatsApp Image 2022 01 06 at 11

Concert Bogdan Simion

Bogdan Simion Mihai și Lăutarii de Mătase revin la Brăila cu un nou concert de muzică lăutărească, cu povești de iubire, trădare și speranță.

 

Lăutarii de Mătase sunt Nelu Răducanu, Cornel Neacșu, Robert Adam Szoltan și Mandi Pană. Ritmul lor te încântă, iar armonia lor îți descântă pentru ca muzica lăutăreasca să ducă dorul cât mai departe de inimile ascultătorilor.

 

Dragoste și moarte, singurătate și uitare, veselie și speranță: pe toate le culege Simion Bogdan-Mihai și le așază în cobza sa. Curator de muzică lăutărească veche, el se plimbă prin toată țara și adună durerea, bucuria, lacrimile și nădejdea oamenilor, cântându-le apoi cu patimă, alături de Lăutarii de Mătase.

 

Vocea plină de emoție și căldură a Cobzarului Simion Bogdan aduce la viață o muzicăveche, plină de poezie și mister. Căutător al folclorului autentic, românesc și țigănesc, Simion Bogdan spune povești și ne plimbă cu ajutorul Tarafului prin vremuri fermecate.

 

Bogdan-Mihai Simion este cobzar, doctor în Litere, actor, scriitor, artist, lăutar de la 15 ani, promovează muzica tradițională și spune lucrurilor pe nume. Din familie de artiști, Bogdan Simion caută să ducă tradiția mai departe prin cobză și voce, cu ajutorul muzicii lăutărești pe care o promovează, să aștearnă pe hârtie povești ale celor care fac instrumente muzicale vechi, tradiționale prin articolele sale publicate, să păstreze și să dea mai departe frumusețea unor vremuri trecute, dar neuitate.

Durată 1h 20 '

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.