Silvia

Silvia

În seara de duminică, 10 martie, ora 18:30, într-o celebrare artistică ce se întrepătrunde cu semnificația zilei de 8 martie, artiștii Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” vor aduce pe scenă remarcabila operetă compusă de Emmerich Kálmán – SILVIA. Această lucrare reprezintă o oportunitate de a sărbători femeia, forța, eleganța și grația, ce sunt reflectate din plin în povestea plină de romantism a operetei.

Melodiile fermecătoare și ritmurile caracteristice muzicii maghiare conferă un plus de strălucire reprezentației, subliniind aspectele generoase și pline de viață ale subiectului. Veselia, umorul, romantismul și dansul sunt câteva din aspectele caracteristice ale acestei operete fermecătoare.

Pe scenă, alături de orchestra, corul și baletul Teatrului, publicul îi va putea urmări pe soliștii: Ana Băcanu, Florin Bobei, Silvia-Alice Niță, Valeria Drăguș, Adrian Mărginean, Teodor Niță, Dominic Cristea, Costel Donose, Ovidiu Ghioc și Elvis Butunoi, sub bagheta maestrului Eugen Dan Drăgoi.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.