Si negru si alb si gri

Si negru si alb si gri

Un drum initiatic, in care sondarea trecutului dezvaluie treptat adevarul despre prezent. De la o drama familiala ajungem, cu umor, la comedia vietii cotidiene.


Marina, afectata candva de un accident vascular cerebral, porneste acum impreuna cu fiica sa, Lena, intr-o calatorie, vizitandu-si rand pe rand fratele si sora dupa moartea sotului ei. Intoleranta la nedreptate  devine leit motivul pentru comentariile sale despre rude si evenimente petrecute in familie, descrise cu lux de amanunte intr-un caiet pe care Marina abia acum simte nevoia imperioasa de a le dezvalui. Dupa moartea mamei sale, ce survine destul de curand, fiica Marinei, Lena, insotita de caietul mamei sale, va relua vizitarea rudelor, un drum ce va deveni initiatic, cercetarea trecutului dezvaluindu-i din ce in ce mai tare, de fapt, adevarul despre prezent, despre relatia cu sotul sau.


Trecand cu usurinta de la drama familiala la comedia cotidiana, textul ne poarta cu mult umor prin realitatea de zi cu zi.

Distributia: Cati: Dana Dogaru,Marina: Carmen Tanase,Lena: Mirela Oprisor,Tania: Natalia Calin,Ionel: Adrian Titieni,Anghel: Vlad Zamfirescu,Marius: Tudor Aaron Istodor
Regia: Mimi Branescu
Scenografia: Nina Brumusila

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.