Afis pisica nou

Si cu pisica ce-ati facut? - Oradea

Intriga se desfasoara intr-o mansarda veche din Bucuresti, unde personajul principal, Alexandru, un inventator neinteles, descopera o masina a timpului in laboratorul sau secret. Cautand sa demonstreze tuturor ca inventia sa functioneaza, Alexandru decide sa calatoreasca in timp si sa aduca in prezent un obiect misterios.

 

Cu toate acestea, calatoria in timp are consecinte neasteptate. In loc sa aduca inapoi un obiect istoric, Alexandru se intoarce cu o pisica vorbitoare din secolul al XVIII-lea! Aceasta este Anastasia, o feline cu o personalitate sclipitoare si cu mult umor.

 

De-a lungul piesei, urmarim aventurile amuzante si pline de neprevazut ale lui Alexandru si Anastasia in lumea prezenta. In timp ce incearca sa ascunda prezenta pisicii din secolul al XVIII-lea de ceilalti, cei doi dezvolta o legatura speciala si, in cele din urma, isi dau seama ca nu se pot intoarce in timp pentru ca viitorul lor se afla aici, in prezent.

 

Cu siguranta, veti fi captivati de intorsaturile comice ale povestii, de replicile pline de haz ale Anastasiei si de evolutia personajului lui Alexandru. "Cu pisica ce ati facut?" este o comedie fascinanta care imbina cu maiestrie elemente de aventura, iubire si descoperire de sine.

 

Autoarea Lia Bugnar (care e si regizoarea spectacolului) a ales actorii pe spranceana, oferind spectatorilor o ora jumatate care zboara pe nerasuflate. Rodica Mandache, Marius Manole, Maria Buza, Medeea Marinescu, Anghel Damian si Lia Bugnar au lucrat in pandemie acest spectacol, iar acum, ca au in sfarsit prilejul sa-l ofere spectatorilor, o fac cu energia si dorul actorului care a fost tinut departe de scena mult prea mult timp. O comedie facuta intre actori prieteni, cu bucurie pentru teatru, spre bucuria spectatorului. 

 

 • Scenografie Madalina Marinescu
 • Cu: Rodica Mandache
        Marius Manole
        Medeea Marinescu
        Maria Buza
        Anghel Damian
        Lia Bugnar
 • Durata: 1h 30'
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.