Shylock horatiu malaele iulie 2018

Shylock

Shylock  prezinta  un  tablou  tragic cu  accente  comice, abordand  un  conflict  vechi de aproape doua mii de ani: crestin contra evreu, dar raportat la  problemele  lumii contemporane, oferindu-i  astfel accesibilitate si dinamism. Mesajul spectacolului are o forta moralizatoare care strabate timpurile, aceea ca oamenii au dreptul de a fi tratati egali indiferent  de rasa, limba sau religie.

 

Nu rata piesa Shylock pe 28 Iulie 2018 in cadrul evenimentului Malaele x 10

 
Celebrul regizor, Horatiu Malaele va asteapta sa luati parte la spectacolul „Shylock”,  dupa aceeasi piesa a lui Gareth Armstrong, dramaturg si actor englez contemporan.
 
 

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 14 ani!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.