Concert Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

Ce poate fi mai frumos inainte de Craciun decat un concert de gala alaturi de celebra orchestra vieneza, cea care in fiecare an, de 1 ianuarie, patrunde cu optimism si stralucire in inimile si casele oamenilor!


SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, intr-un spectacol mult mai aproape de sarbatoarea magica a Craciunului, un dar perfect pentru cei dragi, eveniment ce va avea loc pe data de 23 decembrie, incepand cu ora 20.00.


“Este foarte greu sa interpretezi muzica vieneza. Daca iti doresti sa te integrezi in orchestra vieneza este necesar sa locuiesti in Viena, sa simti inima orasului si, mai ales, sa simti cu adevarat cum sunt oamenii. Este singura maniera prin care te poti integra in aceasta orchestra minunata! Apoi repetam mult, cantam mult si suntem plecati foarte mult. Cinci luni pe an suntem in turneu, un turneu foarte dificil, pentru ca aceasta muzica nu este usor de interpretat. Este nevoie de multa disciplina, nu ai alta varianta”, ne-a declarat telefonic acelasi dirijor Maestrul Guido Mancusi.

 


Asadar, alaturi de talentatii muzicieni ai orchestrei vor sosi dirijorul Guido Mancusi si tanara soprana Milena Arkovska.


Indragitul ”bal’’ vienez, unde au spus prezent toate vedetele de la Hollywood, isi va deschide portile pentru spectatori incepand cu ora 19.00!

 


Va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara de vis oferita cu inima deschisa de catre cei 25 de muzicieni!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2017. Toate drepturile rezervate.