Craciun vienez 2018 afis

Craciun Vienez in Bucuresti - Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol. Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul amanarii sau anularii spectacolului. NU SE FAC EXCEPTII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.

 

Incantatoarea orchestra vieneza Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna va straluci din nou pe scena Salii Palatului in data de 22 decembrie 2018, sub egida “CRACIUN VIENEZ” , cu incepere de la ora 19:00. Concertul se anunta a fi o intampinare imperiala si luminoasa a  sarbatorilor de iarna si, totodata, o incantare pentru melomani.

 

 

Sarbatorile de iarna anunta un cadou special pentru cei ce vor sa asculte muzica renumitei orchestre Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna: bilete Craciun Vienez, pe 22 Decembrie 2018 la Sala Palatului


Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.


Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile.


Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert . Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm in Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania,  Elvetia, Italia, Romania, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.

 

Anul acesta poti face un cadou inedit: bilete la Craciun Vienez, concertul sustinut de Schonbrunn Palace Orchestra Vienna la Bucuresti

 

Dirijorul orchestrei va fi renumitul David Scarr, care a contribuit si la regizarea si punerea in scena a turneului de anul acesta. Dirijorul de origine sud africana este extrem de indragit si apreciat in lumea muzicala la nivel international, fiind de asemenea membru fondator al Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna.

Fiecare spectacol sustinut de Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna  este deosebit, avand in vedere faptul ca orchestra accepta cu incantare si cererile de muzică individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.