Scapa cine poate afis

Scapa cine poate

A te căsatori sau a nu te căsători? Grea întrebare, nu-i așa?

Descriere:
A te căsatori sau a nu te căsători? Grea întrebare, nu-i așa?
Unii spun că a te căsători e minunat. Alții cred că a te căsători e ca și cum ai merge la război, pentru că, în ambele cazuri ai nevoie de o bună strategie.
Și dacă la mijloc apare și o moștenire atunci chiar ai nevoie de o strategie perfectă, care să te ajute să te alegi cu moștenirea, dar să-ți păstrezi și libertatea de celibatar.

Va așteaptăm la spectacolul nostru să vă întâlniți cu trei personaje savuroase prinse într-o luptă din care "Scapa cine poate" si sa radeti copios de toate peripetiile prin care trec acestea.
 
Distributie: Alexandra Pașcu, Mihaela Săndulescu, Maria-Mădălina Costin
AUTOR: Mihaela Săndulescu


Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.