Sarut femeie mana ta ion suruceanu afis

Sarut, femeie, mana ta! - Ion Suruceanu

"Sarut, femeie, mana ta" il va aduce la Bucuresti pe indragitul cantaret Ion Suruceanu, cu minunatele sale melodii. Atmosfera va fi intretinuta de solistii: Mihai Anton, Mariana Pisica si Cristina Vasopol , acompaniati de orchestra de revista a teatrului, dirijata de Nicolae Mantu.

 

Teatrul National de Opera si Opereta "Nae Leonard" va invita joi 29 noiembrie, incepand cu ora 20,00, la un spectacol plin de muzica si voie buna: Sarut, femeie, mana ta!, cu Ion Sucureanu, la Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor).

 

Interpretul de muzica usoara Ion Suruceanu s-a nascut pe 9 septembrie 1949, in localitatea Suruceni, Ialoveni. Dupa absolvirea scolii din sat, si-a continuat studiile la Colegiul de Muzica "Stefan Neaga" (1964-1967), unde a studiat pianul si fagotul. In acea perioada, a fost invitat ca solist in formatia "Noroc", condusa de Mihai Dolgan. Ulterior, timp de zece ani, a activat in diferite formatii muzicale: 1970-1973 - interpret in orchestra de muzica usoara "Bucuria", in 1974 - solist al formatiei "Contemporanul". A lansat albume, a inregistrat sute de piese si a cutreierat multe tari. Este Artist al poporului (din 1990) si Cavaler al Ordinului Republicii (din 2004).

 

Interpretul isi selecteaza piesele indragite cu multa pasiune, unele din ele sunt interpretate ani sau decenii la rand, devenind slagare indragite, pentru altele isi compune singur textele. Pe parcursul anilor, a colaborat cu multi profesionisti si compozitori importanti.

 

Intre 1994 si 1998, datorita popularitatii sale, a fost ales deputat in Parlamentul Republicii Moldova. Intr-un interviu, Ion Suruceanu marturiseste: "De 20 de ani, nu pot scapa de porecla "Celentano din Moldova" ori "Celentano sovietic". Am capatat-o, nu cu ajutorul melodiei "Nezabudka", ce are mai bine de douazeci de ani, ci a compozitorilor cu care am colaborat. Cand mi-a dat piesa "Nezabudka", Veaceslav Dobrinin nu stia ca va deveni un hit". Printre melodiile pe care tot romanul le fredoneaza se numara "Ce seara minunata!", "Cumparati flori!", "Ninge floarea de tei" sau "Sarut, femeie, mana ta!".

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.