Awake bus 2019 afis

Road to AWAKE - Transport si Festival Pass 2019

AWAKE este primul si cel mai asteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE te asteapta pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mureș. In 2019, evenimentul se desfasoara timp de 4 zile, intre 15 si 18 august. Inovator si multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzica, arte vizuale, workshop-uri si speakeri inspirationali, cinema si teatru in aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural intr-un spatiu artistic complet, o experienta intensa, vibranta si contemporana.

#AWAKE3  propune o experiență muzicală atent curatoriată pe cele 3 scene principale ale festivalului: The Cube Main Stage, River Stage și Castle Lounge. Mixul eclectic de genuri muzicale (drum & bass și electro, punk, indie, rock) și blend-ul de artiști internaționali și locali va asigura experiențe muzicale pentru toate gusturile și toate stările.

Energizing Party Bus

 

Am pregatit pentru tine si transportul perfect catre AWAKE: Energizing Party Bus. Vor porni din Bucuresti, cu opriri in Ploiesti, Brasov si Sibiu si iti vor oferi o pre-experienta de festival. Muzica live, fun, prieteni si multe alte surprize. Transportul cu Energizing Party Bus include accesul la festival cu abonamentul de 4 zile cu sau fara camping.

 

  • Sleepy Bird - Uplift Energizing Party Bus: 259 lei - include transport festival dus-intors si acces eveniment pe durata intregului festival (15-18 august)
  • Sleepy Bird with Camping - Uplift Energizing Party Bus: 289 lei - include transport festival dus-intors, acces eveniment pe durata intregului festival si camping pe durata festivalului (15-18 august)Urmărește aftermovie-ul AWAKE 2018:

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.