Waytoawakeinside

Road to AWAKE - Transport si Festival Pass

Vino cu noi la AWAKE, primul festival boutique din Romania! Plecam din Bucuresti (zona Mall Baneasa) vineri 17 august, la ora 8 dimineata.

 

Promitem sa transformam drumul lung intr-o petrecere continua pana la Domeniul Teleki, gazda AWAKE si in acest an.

 

Ce ai inclus in biletul Road to AWAKE?

 

  • Transport dus - intors (Bucuresti - Domeniul Teleki, jud. Mures)
  • Festival Pass pentru cele 3 zile de distractie
  • Hidratare asigurata si voie buna pe durata transportului, cat sa va deschida apetitul pentru 3 zile de festival de muzica si arte alese, decoruri spectaculoase si atmosfera memorabila celui mai spectaculos castel din Ardeal.

In plus...

Autobuzul de transport catre AWAKE Festival poate face opriri si pe traseu pentru toti doritorii care vor sa se alaturi distractiei noastre. Daca esti din Ploiesti, Sinaia, Brasov, Sighisoara sau alta localitate aflata pe traseul Road to AWAKE, te rugam sa ne contactezi pentru a stabili o ora si un punct de intalnire.

 

Nu rata cele 3 zile de festival - cumpara-ti biletul Road to AWAKE festival si de vineri pana duminica dansezi si te simti bine la concertele sustinute de Milky Chance, Vita de Vie, Milky Chance si multi altii

 

Line-up AWAKE Festival 2018

 

Vineri, 17 august

  • Main Stage: Morcheeba, The Parlotones, Mihail, Ivan & The Parazol, The Shiver Show, DJ Antenna
  • Telekom Electronic Beats Stage: Culoe de Song, Akos, Vlademir, IV-IN, Ethylen, Scopter

 

Sambata, 18 august

  • Main Stage: Vița de Vie „In Corzi” impreuna cu Filarmonica de Stat Tirgu Mures, Wilkinson, Akua Naru, Subcarpati cu invitati speciali Hanu’ cu Braga, O.C.S., Szempöl Offchestra, DJ Sauce
  • Telekom Electronic Beats Stage: James Zabiela, Ethylen, Vlad Bretan, Dan Medeșan, Albin Kaczka, Addo

 

Duminica, 19 august

  • Main Stage: Milky Chance, The Subways, Fink, Satra B.E.N.Z., Fran Palermo, Detour
  • Telekom Electronic Beats Stage: Eelke Kleijn, Eye Scream, Ugly Astronaut, Vlademir, MNB, IV-IN

 

Biletele AWAKE Festival valabile penru o singura zi sunt disponibile la pretul de 99 lei. Abonamentele AWAKE festival cu acces pe toate cele 3 zile de festival sunt in vanzare la pretul de 199 de lei si 225 lei cu camping inclus. De asemenea, puteti achizitiona si suplimentele de camping, la pretul de 35 de lei. Acestea va acorda acces in zona de camping, doar daca sunt insotite de un abonament valid.

 

AWAKE, primul festival boutique din Romania, revine pentru a doua editie in perioada 17 -19 august 2018 intr-unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Ardeal, Domeniul Castelului Teleki din Gornesti, la doar 20 de minute de Tirgu Mures.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.