Retromed afis

RetroMed Party - Welcome in Residency!

Este o nouă etapă pentru proaspeții absolvenți ai Facultății de Medicină și încă un an pentru tinerii rezidenți deja mai mari, care au ales să își dedice timpul și sufletul celei mai nobile profesii, cea de medic. Colegii cei mari asteaptă să vă cunoască și să interacționeze cu voi pentru a vă desluși câteva dintre secretele medicinei.

,,Ești din UMF dacă...” are plăcerea de a vă invita la RetroMed Party - Welcome in Residency, eveniment ce va avea loc vineri, 31 ianuarie, în Tapo Lounge, începând cu orele 22:00.

Acum că emoțiile intense ale Examenului de Rezidențiat au trecut, vă așteptăm într-un cadru elegant, să petrecem o seara memorabilă, în care vom călători în timp și ne vom distra pe muzica de altădată așa cum rar o mai facem pe beat-ul modern din zilele noastre.

Mai mult decât atât, după miezul nopții v-am pregătit o supriză. Marian Vasilescu  vine la RetroMed Party pentru a ne cânta. Be there !!!
PACHETE

Și pentru că orice petrecere este mai frumoasă alături de prieteni, îți punem la dispoziție, ție și prietenilor tăi, următoarele pachete:

OFERTE

1. Smirnoff + 4 soft -250 lei
2. J&b + 4 soft – 250  lei
3. Captain Morgan + soft – 250 lei
4. B&G Rose 1.5L – 200 lei

Pentru rezervări şi alte informații, persoana de contact este  Marius: +0726982599
 
SUPORT EVENIMENT

Prețul unui bilet este de 30 lei. Biletele se pot achiziționa  online de pe www.blt.ro. În seara evenimentului , la intrare, prețul unui bilet este de 35 lei.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.