Regal 2023 afis

Regal Vienez - ORADEA - Concert Extraordinar de Craciun

ARTISTI DIN DOUA ORCHESTRE CELEBRE DIN EUROPA

 


ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa a fost aplaudata pe marile scene de opera si filarmonice din toata lumea. Este deajuns sa amintim cateva scene de traditie: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.

 


Recunoasterea orchestrei este data si de colaborarile cu mari nume ale liricii mondiale, solisti si dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera de Stat din Viena, etc.

 


Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alatura si artisti instrumentisti din ORCHESTRA OPEREI VOX, cunoscuta si apreciata la nivel national si international. Este pentru prima data in Romania cand artisti instrumentisti din doua orchestre de prim rang din Europa isi dau mana pentru a oferi publicului seri memorabile si experiente muzicale unice.
De altfel, cele doua orchestre, au fost invitate anul acesta la cel mai mare festival de opera din Asia, “Borneo Opera Festival” in calitate de orchestre oficiale, chiar de catre guvernul din Malaezia.

 

 


DIRIJOR ROMAN CU RECUNOASTERE INTERNATIONALA SI SOLIST VIOLONIST INVITAT PE TOATE MARILE SCENE ALE LUMII
Conducerea musicala a spectacolului va fi asigurata de tanarul dirijor si solist violinist BOGDAN COSTACHE si, astfel, solistii si instrumentistii vienezi, italieni, germani, vor evolua sub bagheta unuia dintre cei mai talentati conducatori de orchestra ai tinerei generatii, nascut in Romania! Prezenta lui BOGDAN COSTACHE in programul REGALULUI VIENEZ de anul acesta se datoreaza dumneavoastra, publicului spectator care, dupa spectacolul cu “3 Tenori Italieni” v-ati aratat impresionati de prestatia lui, dorindu-va sa-l revedeti cat mai curand. Astfel, spectacolul va fi unul interactiv, dirijat “cu vioara in mana” dupa modelul lui JOHANN STRAUSS sau, mai nou, a lui ANDRE RIEU.

 


SPECTACOLUL VA FI DESAVARSIT DE CORUL SI BALETUL OPEREI VOX

 


Membrilor orchestrei li se adauga ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, cu momentele mult asteptate de valsuri, polci, can-can, intr-o coregrafie efervescenta si antrenanta, astfel incat veti fi poftiti la dans de insasi orchestrele noastre si balerinii nostri, prin celebrul “Alles Walzer!”

 


Frumoasele Colinde si Cantece de Craciun vor straluci si prin  vocile CORULUI OPEREI VOX.

 


Atmosfera si spiritul vienez va vor cuceri inca de la intrarea in sala de spectacol si va vor ramane in suflet ca o amintire vie pentru Craciunul si Anul Nou ce vor urma. Daca nu puteti ajunge la concertele de Craciun si Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez in orasul dumneavoastra prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman si multe, multe alte surprize muzicale si coregrafice.

 


Solistii invitati din Austria, Italia si Elvetia vor fi prezetati in urmatoarele saptamani, asa incat surprizele sa se tina lant!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.