Regal iasi

Regal Vienez - IASI - Concert Extraordinar de Craciun

ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa a fost aplaudata pe marile scene de opera si filarmonice din toata lumea.

 

Dorim sa amintim cateva scene de traditie: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.


Recunoasterea orchestrei este data si de colaborarile cu mari nume ale liricii mondiale, solisti si dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera din Viena, s.a.m.d. Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alatura si ORCHESTRA OPEREI VOX, cunoscuta si apreciata la nivel national si interntional. Este pentru prima data in Romania cand doua orchestre isi dau mana pentru a oferi publicului seri memorabile si experiente muzicale unice.


Celor doua orchestre li se adauga la Iasi si ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, cu momentele mult asteptate de vals, polci, can-can, intr-o coregrafie efervescenta in conceptia lui Vlad Sebastian.


Atmosfera si spiritul vienez va vor cuceri inca de la intrarea in sala de spectacol si va vor ramane in suflet ca o amintire vie pentru Craciunul si Anul Nou ce vor urma.

 

Daca nu puteti ajunge la concertele de Craciun si Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez in orasul dumneavoastra prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman si multe, multe alte surprize muzicale si coregrafice.

Corpul de Balet „ANIKO BALLET”.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.