Regal de opera

Regal de opera si opereta

O alta stagiune isi scrie acordurile cadentei finale in care sunt imortalizate simtirile concertelor ce au fost, dar si gandurile despre concertele nenascute inca ale stagiunii viitoare. Marcam acest moment printr-un Concert vocal-simfonic extraordinar, denumit, cu toata puterea cuvantului, "Regal de opera si opereta", o experienta aparte, pe care o veti trai prin si alaturi de invitatii nostri: Maestrul Victor Dumanescu, din a carui bagheta dirijorala izvorasc de fiecare data viziuni interpretative memorabile, soprana Lorena Marginean, tanar muzician care deja a cucerit publicul atat prin delicatetea sa, cat si prin calitatile vocale incontestabile, si nu in ultimul rand tenorul Cristian Balasescu, fiu al Brailei, ce a profitat de zestrea sa muzicala si pe care a imbogatit-o prin munca, fiind in prezent Prim Solist al Operei Nationale Romane Timisoara. Concertul are dubla insemnatate caci este dedicat Zilei Internationale a Dunarii si va va purta intr-o croaziera muzicala de-a lungul undelor sonore.


Evenimenul organizat de Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Braila se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Consiliului Judetean Braila si al Primariei Municipiului Braila, si va avea loc miercuri, 29 iunie 2022, de la ora 19.00, la Casa Tineretului Braila. Prezentarea va fi asigurata de profesor Alexandra Gurgu.


Biletele s-au pus deja in vanzare si pot fi achizitionate de la Agentia Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT. ro. Pretul biletului pentru adulti este de 40 de lei, pentru pensionari si studenti, 20 de lei, iar pentru elevi, 10 lei.


Va asteptam cu drag!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.