Redbull soundclash sala polivalenta

Red Bull Soundclash

Red Bull SoundClash
Sau cum vor sta CTC fata-n fata cu Carla’s Dreams

 

2 scene, 2 trupe, 1 invingator

28 Septembrie | Sala Polivalenta | Bucuresti

4 runde | 20 piese | sute de decibeli de aplauze

 

Seara de 28 septembrie este rezervata unui duel cu totul inedit intre artistii CTC si Carla’s Dreams, care vor lasa fara voci si vor tine fanii pe varfuri si cu pumnii stransi. Pentru cei care vor fi in Bucuresti, nu pot rata la Sala Polivalenta primul Red Bull SoundClash organizat in Romania - un eveniment muzical special, care aduce fata-n fata Controlul Tehnic de Calitate, veterani ai hip-hop-ului romanesc si Carla’s Dreams, un proiect muzical din Chisinau care refuza sa plece din topurile radiourilor. Intrebarea serii va fi: cine castiga confruntarea?


Notiunea de SoundClash a aparut in anii ‘50 in Jamaica, in randul artistilor reggae care aveau nevoie de provocari noi si care se intreceau in versuri si ritmuri de toate felurile pentru a capta atentia publicului. Imbinarea de DJ-ing, muzica live si MC incepea sa antreneze publicul din ce in ce mai tare, insa duelurile muzicale apareau inca din Baroc, pe cand Bach si Handel concurau la curtea habsburgilor, continuand mai tarziu, pe ritmuri jazz, cand trupe din New Orleans doar asta faceau. Prima editie a Red Bull SoundClash a avut loc in 2006 in Olanda, iar de atunci a facut inconjurul lumii pe cinci continente, in peste 50 de dueluri.


A venit momentul ca battle-ul microfoanelor si al ritmurilor sa poposeasca si la Bucuresti. Ce alti artisti mai potriviti care sa deschida provocator portile decat cei patru baieti de la CTC – Vlad Dobrescu, Doc, Deliric si DJ NASA? Ei spun povestile cartierelor bucurestene inca de prin ‘97, pe cand versurile compuse de ei capatau sens si circulau pe casete prin comunitatea hip-hop, care le cerea mai mult si devenea mai dependenta de muzica lor. Ce alti artisti care sa stea fata-n fata cu ei decat Carla’s Dreams, un proiect muzical din Republica Moldova care a reusit sa cucereasca publicul de pe ambele parti ale Prutului. Desi s-au lansat cu doar patru ani in urma prin deja celebra P.O.H.U.I., desi fata le este acoperita de culoare la fiecare concert, au ajuns repede la radio, pe scene, in masinile si castile romanilor.


Dar ce este mai exact Red Bull SoundClash?


Red Bull SoundClash ofera spatiul de joaca de care artistii au nevoie pentru o confruntare creativa fara precedent: 2 scene, 4 runde provocatoare si un public care decide invingatorul.


THE WARM UP - Fiecare trupa canta 3 piese din repertoriul propriu.
RUNDA 1: 'THE COVER' - Artistii interpreteaza o melodie celebra in stilul propriu.
RUNDA 2: 'THE TAKE OVER' - Carla‘s Dreams incepe o piesa, CTC o preia din mers si o continua in stilul lor, apoi incepe CTC si preia Carla's Dreams... timp de 4 piese.
RUNDA 3: 'THE CLASH' - Trupele interpreteaza 3 piese proprii in 3 stiluri muzicale diferite.
RUNDA 4: 'THE WILD CARD' - Fiecare trupa aduce pe scena un invitat special surpriza.


Cine va castiga confruntarea? Publicul decide!

 


Insa, dincolo de a-si provoca fanii sa-i sustina si dincolo de provocarile lansate intre ei, Carla’s Dreams si CTC raspund in primul rand provocarii de a da startul impreuna, prin Red Bull SoundClash, unei colaborari in care-si contopesc stilurile.


Mai multe informatii despre Red Bull SoundClash si bilete disponibile pe REDBULL.RO/SOUNDCLASH - 49 lei < 25 august > 59 lei. Accesul nerecomandat persoanelor sub 16 ani.


Ramai la curent pe Facebook si pe Instagram @redbullro.
Parteneri eveniment: Banca Transilvania | LIDL | KISS FM


Experienta Red Bull SoundClash se traieste cel mai bine intre cele 2 scene, motiv pentru care punem in vanzare doar bilete cu acces general (in picioare), urmand sa suplimentam cu locuri in tribune doar daca capacitatea este depasita.
Nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

Selectia numarului dorit de bilete se realizeaza in pagina urmatoare, apasand in chenarul central - Acces General, conform ilustratiei de mai jos, pana cand selectati numarul de bilete pe care doriti sa le comandati.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.