Recital instrumental afis

Recital instrumental

Inceputul de septembrie aduce cu sine reintalnirea cu dumneavoastra in cadrul restrans al salii de concerte a Filarmonicii intr-un recital instrumental in care artisti consacrati, dar si muzicieni in ascensiune va vor incanta auzul cu un repertoriu foarte drag noua. O veti cunoaste pe violonista ucraineana Juliya Belyanevich cu al sau preferat, Johannes Brahms, dar si cu minunata tema din "Lista lui Schindler" de John Williams, acompaniata de cel mai nou membru al echipei Filarmonicii, pianistul Ciprian Oloi, care isi va demonstra si maiestria solistica evocandu-l pe Serghei Rahmaninov.


In pleiada tinerilor interpreti se inscriu chitarista Anna Teodora Mardale, clarinetistul Atif Albu si nu in ultimul rand, soprana Anda Stefania Baciu, deja familiarizata cu scenele Filarmonicii.

 

Prezentarea recitalului va fi asigurata de secretarul muzical al Filarmonicii, prof. Alexandra Gurgu.


Va asteptam, asadar, joi, 7 septembrie 2023, ora 18.30 la sediul Filarmonicii "Lyra-George Cavadia" , la recitalul instrumental organizat cu sprijinul Consiliul Judetean Braila si al Primariei Municipiului Braila, in parteneriat cu Liceul de Arte "Hariclea Darclee" Braila!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.