Danubian brass band afis

Recital Danubian Bras Band

Vineri, 1 Noiembrie 2019, Ora 18:00, în Sala de Concerte ”Dr. Nicu Teodorescu” din Palatul ”Lyra” Brăila, Filarmonica ”Lyra-George Cavadia” Brăila, va invita la recitalul sustinut de "Danubian Bras Band"

ANUBIAN BRASS BAND, este un Ansamblul muzical clasic, format din instrumente de alama la care se adauga si o sectiune de percutie. Ia fiinta in anul 1995 si activeaza pe langa TEATRUL NATIONAL DE OPERA SI OPERETA" NAE LEONARD " din Galati.


De la înfiinţarea grupului şi până astăzi, "Danubian Brass  Band" a cântat la instrumente de suflat din alamă şi lemn, iar de-a lungul anilor a participat la mai multe festivaluri, cel mai notabil având loc în Ulm, în Germania.


Din cadrul ansamblului fac parte:

  • MARIAN CUCU-trompeta(conducatorul ansamblului)
  • PETRICA BURCA-trompeta
  • MANOLE HARALAM-corn/bariton
  • PAUL CRACIUN-trombon
  • VIOREL PARTENIE-tuba
  • COSTICA GEGEA- percutie


Ansamblul DANUBIAN BRASS BAND, are o activitate artistica deosebita , concertand in tara si strainatate, abordand un repertoriu de mare varietate si virtuozitate, din creatia compozitorilor romani si straini, incantand publicul spectator cu prestatiile sale.

Iata un motiv in puls al FILARMONICII "LYRA-GEORGE CAVADIA" , de a-i invita sa concerteze la PALATUL "LYRA" din BRAILA


Director,
Ionuț-Săndel Balaban


Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.