Recital cameral afis

Recital cameral

Artiștii gălățeni invită publicul, în cadrul celei de a XVIII-a ediții a Festivalului Internațional Leonard, într-o călătorie a muzicii camerale, abordând genuri și stliuri diverse, într-un recital dinamic, alcătuit din două părți.

În cea dintâi, soprana Andreea-Diana Blidariu-Bucur, tenorul Valentin Vasopol și baritonul Alin Munteanu, acompaniați cu măiestrie de pianista Tatiana Zaharova-Ionașcu, vor interpreta lieduri din creația unor importanți compozitori universali, precum Robert Schumann, Piotr Ilici Ceaikovski, Serghei Rachmaninov dar și lucrări ale unor remarcabili compozitori români, Tiberiu Brediceanu, Theodor Rogalski, Gheorghe Skeletti și alții.

Cvartetul Simfoart va continua periplul muzical în cea de a doua parte a recitalului. Format în anul 2021 din dorința de a promova muzica camerală în Galați, ansamblul a susținut în scurta perioadă de la înființare numeroase concerte în diferite locații importante din oraș. Membrii cvartetului sunt instrumentiști din orchestra simfonică a Teatrului, pasionați de muzica camerală, ce vor interpreta două lucrări de o complexitate interpretativă ridicată.

Teatrul Național de Operă și Operetă Nae Leonard, așteaptă iubitorii muzicii camerale, SÂMBĂTĂ, 19 noiembrie, începând cu ora 18:30.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.