Afis recital cameral nou

Recital Cameral Extraordinar

Radu Mihai Ropotan – este un violonist cu o cariera artistica in plina ascensiune, fiind prezent pe marile scene din Romania, Europa si Asia. Datorita maiestriei artistice si muncii asidue, a sustinut recitaluri si concerte alaturi de artisti renumiti si a fost distins cu premii la numeroase competitii nationale si internationale.

 

Violonistul a inceput studiul muzicii de la o varsta frageda, fiind indrumat de mari pegagogi ai violonisticii romanesti. Si-a continuat studiile in Marea Britanie, la doua institutii muziale de prestigiu, studiind cu mari nume ale scenei
internationale.

 

Radu Ropotan nu s-a limitat doar la activitatea solistica, ci promoveaza cultura si tinerii muzicieni, in calitate de membru fondator al proiectului cultural Pavilionul Artistilor.
Ciprian Oloi – pianist concertist si coreperitor al Teatrului National de Opera si Opereta
„Nae Leonard”, Galati – este unul din marii muzicienii cu care institutia noastra se mandreste.

 

In urma unei pregatiri muzicale de exceptie, in cadrul Universitatii din Florida (S.U.A), Ciprian Oloi a concertat pe marile scene ale tarii noastre, ale Japoniei, Regatului Maroc si Europa. In intensa sa activitate artistica, pianistul a abordat stiluri diferite, largindu-si astfel paleta interpretativa. A acompaniat de-a lungul timpului diversi solisti de marca, in calitate de membru fondator al Asociatiei culturale Pro Arta din Casablanca.

 


Pe cei doi mari muzicieni, ii puteti vedea in cadrul unui concert extraordinar, cu o muzica diversa – muzica de film, adaptari ale unor arii de opera, lucrari de referinta din repertoriul romanesc si international.

 

Va asteptam cu drag, SAMBATA, 12 NOIEMBRIE 2022, ora 18:30.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.