Happy race 2018

Race For The Cure Romania - Happy Run

RACE FOR THE CURE este o sarbatoare a Invingatoarelor in lupta impotriva cancerului si cea mai renumita cursa de informare si strangere de fonduri pentru cancerul de san, din lume. Desfasurat la nivel international, RACE FOR THE CURE a ajuns la peste 150 de curse, cu peste 1.6 milioane de participant si reprezinta un prilej de a reaminti femeilor ca cel mai bun tratament este preventia, iar informarea corecta, sportul si optimismul, sunt reteta propriei noastre sanatati.


RACE FOR THE CURE ROMANIA - HAPPY RUN, editia a patra, organizata de Fundatia Renasterea, are loc pe 9 iunie, in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle incepand cu ora 8, astfel:

  • Inscriere si ridicare kit: 8:00 - 9:00,
  • Incalzire: 9:00-9:30
  • Start Race for the Cure ora 09:30

Eveniment unic, ce imbina alergarea, plimbarea, muzica si voia buna, RACE FOR THE CURE – HAPPY RUN se adreseaza intregii familii care se poate bucura de atmosfera vesela creata de:

  • Programul de incalzire sustinut de un antrenor WorldClass;
  • Jocuri educative si activitati distractive pentru copii;
  • Pop-up salon Brave-Cut - Ofera Putere;
  • Pop-up salon Pink Touch;
  • Participare si concurs Happy Dogs;
  • Tombola cu premii.

CATEGORII CURSA:
•    Alergare 5 km - competitie alergator
•    Fitness Walk 5 km - plimbare pentru persoane de toate varstele
•    Fun Walk 1 km – plimbare

 

TRASEU:
Start – Sosire Aleea Cariatidelor - Bdul Constantin Prezan – Arcul de Triumf – Piata Presei Libere - Coloana  Monument - Insula Trandafirilor - Bd Aviatorilor - Statuia Charles DeGaulle.

PREMII:
Femei – locul 1,2,3
Barbati – locul 1,2,3
Invingatoare – locul 1,2,3
Copii 5-14 – 1 km - locul 1,2,3
Copii 14-18 – 5 km - locul 1,2,3


Toti participantii la cursa pot participa la o tombola cu premii!


TAXA INSCRIERE in comunitatea RACE FOR THE CURE:
Adulti – 50 RON
Copii – 14-18 ani – 25 RON
Copii < 14 – 10 RON
Fiecare participant primeste un kit (un tricou si un numar de participare), apa (doua puncte de hidratare pe traseu) si o medalie la terminarea cursei.

 

Kitul de participare poate fi ridicat de la sediul Fundatiei Renasterea (strada Virgil Plesoianu nr. 87, sector 1, Bucuresti), in perioada 4-8 iunie, in intervalul orar 10-18.


Poti opta si pentru primirea kit-ului prin curier, odata cu inscrierea electronica (costul transportului se adauga la taxa de inscriere) prin selectia.

 

Fa-ti o echipa de minim 10 persoane si participa la competitia intre echipe pentru cea mai numeroasa, galagioasa, amuzant costumata, originala sau inimoasa echipa. Daca esti capitanul echipei, vei participa gratuit la cursa, si vei primi gratuit kitul capitanului.

 

Te asteptam pe 9 iunie sa sarbatorim sanatatea, sa ne distram cu prietenii si cu familia!

 

Evenimentul este  este sustinut de Ministerul Sanatatii, Ministerul  Tineretului si Sportului,  Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania si Asociatia Bucharest Running Club.

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.