Prostia omeneasca afis 2

Prostia Omeneasca

Celebra poveste de Ion Creanga s-a conturat intr-un spectacol plin de umor, si nazdravanii. Cand inteligenta lipseste cu desavarsire la unii, isi face loc nastrusnicia la altii.  Spectacolul este plin de umor, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Copii vor invata ca inteligenta este una dintre putinele trasaturi sau daruri pe care le are omul din nastere, care trebuie cultivata. Vom vedea ca povara prostiei este una dintre cele mai grele de dus.


Dupa ce nevasta si soacra incep sa planga ca va muri copilul in urma unui accident, si anume ca ii va cadea drobul de sare in cap, ce ii ramane sarmanului sot de facut? Hotaraste sa plece in lume, cu fagaduinta ca se va intoarce, daca va intalni in calatoria sa cel putin un caz, care sa intreaca prostia celor doua femei cu care trebuie sa se confrunte. Oare se va intoarce acasa? O poveste cu haz si talc la care va asteptam cu drag.

Distributie:  Iulia Carnaru, Florin Galan si Ingrid Bonta        

 

Spectacolul se va desfasura  in aer liber, la Gradina Sticlarilor (Strada Vasile Lascăr 36).

 

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol, în contextul COVID 19

  • Accesul se face începând cu ora 10.40 și vă rugam să veniți din timp, astfel încât, până la ora 11.00 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare. Spațiul este dotat cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității în cele mai bune condiții.
  • Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului, conform reglementărilor în vigoare. (Art. 7 lit. g., Art. 8 lit. b. - MO nr. 531/19.06.2020)
  • Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, dacă prezentați simptome specifice infecțiilor respiratorii (tuse, strănut, rinoree, temperatură) vă rugăm să rămâneți acasă sau în unități unde puteți primi îngrijiri.Vă așteptăm cu drag, imediat ce starea de sănătate vă va permite să vă bucurați în siguranță, de spectacol.
  • Este permis consumul de apă și băuturi răcoritoare sau alte bauturi exclusiv din recipiente individuale. (Art. 4 lit. g., Art. 7 lit. c. - MO nr. 531/19.06.2020)
  • În cazul în care condițiile meteo nu permit susținerea reprezentației, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru urmatoarele reprezentatii sau banii vor fi returnati.
  • Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios.
  • Nerespectarea oricareia dintre aceste prevederi atrage dupa sine neparticiparea la eveniment, fara dreptul de rambursare a costurilor.
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.