Prostia omeneasca afis 2

Prostia Omeneasca

Celebra poveste de Ion Creanga s-a conturat intr-un spectacol plin de umor, si nazdravanii. Cand inteligenta lipseste cu desavarsire la unii, isi face loc nastrusnicia la altii.  Spectacolul este plin de umor, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Copii vor invata ca inteligenta este una dintre putinele trasaturi sau daruri pe care le are omul din nastere, care trebuie cultivata. Vom vedea ca povara prostiei este una dintre cele mai grele de dus.


Dupa ce nevasta si soacra incep sa planga ca va muri copilul in urma unui accident, si anume ca ii va cadea drobul de sare in cap, ce ii ramane sarmanului sot de facut? Hotaraste sa plece in lume, cu fagaduinta ca se va intoarce, daca va intalni in calatoria sa cel putin un caz, care sa intreaca prostia celor doua femei cu care trebuie sa se confrunte. Oare se va intoarce acasa? O poveste cu haz si talc la care va asteptam cu drag.

Distributie:  Iulia Carnaru, Florin Galan si Ingrid Bonta        

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.