Profest rasnov festival

Profest - Bilete de o zi

In perioada 25-27 august 2017 va avea loc la Rasnov, jud. Brasov, prima editie a “ProFest-un festival al cunoasterii”. Alaturi de peste 100 de artisti, oameni de cultura si activiști, construim impreună o comunitate a oamenilor informati care vor schimba in bine Romania.

10 teme, 100 de ateliere si seminarii, voluntari dedicati, camping in natura, 3 seri de concerte si mult, mult suflet. Ziua invatam sa fim cetateni activi, sa ne cerem drepturile, sa fim antreprenori, sa accesam fonduri europene, sa fim jurnalisti sau IT-isti si chiar sa crestem copii liberi si independenti. Ne dezvoltam pe noi insine si legam prietenii. Seara avem concerte si bucurie multa.
 
Trooper, Robin and the Backstabbers, Byron, The Mono Jacks, Trupa COCO, El Negro, :umbra, CALEnDAR, The Purple Dandies, Navi si multi, multi altii ne vor incanta serile. In plus, Dj Grecu si Suntcalm? se vor asigura ca podeaua este incinsa atat cat ne tine energia.

 

Bilete pentru o zi de festival


“ProFest – un festival al cunoasterii” dureaza 3 zile. Desi stim ca ti-ai dori sa nu ratezi niciun moment din festival, daca programul nu iti permite altfel, poti fi alaturi de noi si pentru o singura zi, cumparand un bilet individual in loc de abonament pentru intreaga perioada. Nu-ti face griji, cand te vei razgandi si vei vrea sa mai stai, iti vei putea procura de la fata locului inca un bilet (pentru inca o zi) fara suprataxa. :)
 
Pretul biletului pentru o zi este de 30 lei. Camparea e din partea casei :)
(ofera acces la o singura zi de festival, la alegere + camping pentru ziua respectiva)
Pretul unui abonament la festival este de 75 lei. Camparea e din partea casei :)
 
Info despre acces si bilete/abonamente ProFest:


Accesul este gratuit pentru ELEVII MINORI (pana la varsta de 18 ani exclusiv), insotiti de un parinte platitor de bilet, pe baza carnetului de elev si a cartii de identitate (acolo unde este cazul), nefiind necesara achizitionarea unui bilet pentru acestia.
 
Accesul este gratuit pentru elevii care au promovat anul acesta (2017) Bacalaureatul cu nota 10, nefiind necesara achizitionarea unui bilet. Accesul la festival se va face prin prezentarea la fata locului a adeverintei eliberate de scoala si preschimbarea acesteia intr-un bilet/abonament (in functie de preferinta Participantului).
 
Va recomandam insistent sa cititi Regulamentul de participare (disponibil aici) inainte de achizitionarea biletului/abonamentului. Achizitionarea biletului/abonamentului implica faptul ca ati luat la cunostinta prevederile Regulamentului de participare si sunteti de acord cu acestea.

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.